Chrome Pointer

Kom med inspirationshjälp!

   Jag älskar att skriva och ibland då det bara kryper i fingrarna vill man bara skriva utan att riktigt tänka på vad man skriver. Det var en bra grej min svenskalärare på gymnasiet alltid gjorde innan vi skulle ha skrivövningar - vi fick alltid en liten uppvärmning med fem-tio minuter där vi fick skriva PRECIS vad vi ville, för att få bort krypet i fingrarna för att kunna koncentrera sig och inte flumma iväg sen. Jag gör fortfarande så då jag ska skriva viktiga grejer, och det funkar jättebra för mig - för då sitter jag inte och längtar efter att skriva något annat.
 
   Det var lite av ett sidospår. Nu är det så att det kryper i mina fingrar och jag vill skriva om SSO. Många av er vet hur jag då skriver - FanFics i One Shot-stil, baserade på riktiga uppdrag i spelet. Än har jag skrivit litegrann om SSO's början, om gröna vattenfall, hemsökta vinkällare, spöken på kullar, ficklampor av magiska stenar, istäckta dalgångar och upptäcktsresande i luftballonger. Men det behöver inte vara allt!
 
   Nu uppskattas det så mycket om ni vill komma med förslag - vilka uppdrag borde jag skriva om härnäst? Stulna hopphästar, trasiga fyrar på avlägsna öar, inbrott på oljeplattformar, uråldriga skattjakter, fluffiga spindlar med rosa rosetter? Hit me!
 
   En dag ska det väl skrivas om ingenjören med den urskumma hunden...


Meja Crazyrock

Uppdragen i GÅD när man ska spionera på när Justins häst transporteras och när man själv och hästen blir förvandlade till käpphäst och groda. Något därifrån!

Matilda Southtree

Fluffiga spindlar med rosa rosetter! Eller halloweenuppdragen som kom nya förra året! Eller när du bygger bron till Skördebygden! Något av det eller något annat :D

athena northsister

Kan du inte skriva om Anna och Landons kärlekshistoria och det inristade trädet? :)

Quinn Catforce

Fluffiga spindlar med rosa rosetter! Tyckte de uppdragen var väldigt roliga, men professorn är fortfarande väldigt sur... Det var roligt att se honom bli glad åt att han ska bli "morfar" haha!

Filippa Candlepie

Jag tycker att det skulle vara kul om du skrev om när man får komma in i GÅD! :)

Iris Highgarden

Hur underlättar PRO medlemskap i bloggandet?

Svar: Man får lite mer statistik, men annars är det typ noll skillnad alls. Jag hade PRO i två år för att få ett domännamn, men sen tog de bort funktionen då nu ligger min domän på annan plats.
Esmeralda Silverforce

Ellie

Skriv om ödesryttarna!!! Snälla älskar Lisa Linda Alex Anne!! Vill veta mer om dom! ❤️

Lolo Westgarden

Ja.. Jag vill också att du ska skriva om ödesryttarna!❤️❤️❤️❤️

Meja Silverland

ÖDESRYTTARNA!! ÖDESRYTTARNA!!! Skriv om dom!!😍😍😍😍

Tove Appledotter

Hmm, Dom vilsna turisterna, Trollkarlen och hennes apa, Madison är försvunnen, den mystiska Mrs X! Har många fler cx

Bella Eastfield

Märkte även nyss att vi fått en sneakpeek på de kommande hemstallet på sso's nyhetssida :D

Rebecca och Daisy

Jag märkte också sneakpeeken på starstables sida om hemstallet. Ser sååå snyggt ut! Du är btw sjukt bra på att editera bilder! Kolla gärna in vår blogg!
http://sunforestblogg.weebly.com du hittar den här :)

Valle

Sneakpeeken verkar ju spännande ;)!

Isabella Skydawn

Nått med Aideen kanske? Te.x. vart kom hon ifrån? Har hon någon koppling till Garnok eller är de helt separerade? Ens egna karaktär kanske har en koppling till Aideen efter som att spelaren har till viss del magiska krafter, fast man inte kan använda dom till fullo.

Eller gå in mer på djupet inom druidsällskapet, som Fripp, vart kommer han möjligtvis ifrån samma värld som Aideen?

Har Garnok (även om vi vet extremt lite om den cthulhu liknande saken) någon koppling till spelaren, d.v.s kan spelaren ha varit Aideen själv som har återfötts på ett eller annat sätt.

Känns lite flummigt men det är själv lite grejer jag har funderat över :)

Antoinette Silverforce

Skriv om något huvuduppdrag! T.ex i de nysate där man får lyssna på ett möte på DC oljeplattformen👌🏻

Ylva Moonwright

Du måste ju bara skriva nått om den smööööörcoola duden Tim :D

Svar: Tiiiiiiim!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.