Chrome Pointer

Känner någon igen den?

   Låten i klippet från Inferno Online? Har hört den på fler ställen senaste dagarna men trots ihärdig Googling hittar jag den inte... den verkar vara populär på tv i reklamer just nu.
 


Rose Shadowlee

Wow, det är verkligen omöjligt att hitta den låten :O Har försökt på alla möjliga sätt. Vet inte om du vill det, men du kan ta länken och googla Youtube convert, då får du låten så du kan använda filen till att stoppa in i din Spoitfy lista :)

April Goldfall

niklas gustavsson furious 2

Svar: TACK!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Har också försökt hitta den men det går ju bara inte.

Sabrina Greenlord

Provat typ soundhound?

Sigrid Winterdotter

Det var jättekul att vara där, men satan vad jag skakade v.v Var liksom inte redo på tusen pers

Amanda Rainwood

ESME!! Har du sett att det släpptes en trailer för Sherlock säsong 4 på San Diego Comic Con? AAAH!! :D

Svar: VAD TROR DU OM MIG, klart att jag inte missat det :D :D :D Är livrädd och astaggad på samma gång!
Esmeralda Silverforce

Zsuzsanna Silverrock

Furious 2 by Niklas Gustavsson

Svar: Guldstjärna till dig!
Esmeralda Silverforce

Haley Rainstorm

Såg att du redan fått svar, men låten finns på epidemicsound.com, laddade ned den bara för ett litet tag sen men kopplade den inte till den videon haha :)

Hannah Highland

Jag har försökt att hitta låten också. Jag minns första titta på videon och verkligen älska musik men jag kunde inte hitta det någonstans! Så jag är glad att jag inte var den enda söker det haha. (Sorry för de fruktansvärda svenska, men tack vare dem som kommenterade (och tack för att fråga jag antar Esme)) :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.