Chrome Pointer

Jorvik Citys museum

   Jag älskar att gå på museum. Mitt favoritmuseum är Naturhistoriska Riksmuseet FÖR DE HAR DINOSAURIEEEEEER! Jag gillar dinosaurier.
   Förutom historia överlag så gillar jag game lore. Så vad kunde bli bättre än att besöka Jorvik Citys museum?! I ett huvuduppdrag får man ju åka dit och rota i några lådor, men det vore så sanslöst coolt att få åka dit igen och faktiskt få gå runt och lära sig mer om Jorviks historia... Historielektioner är typ det bästa jag vet!
 
   Esme, Linda och Lisa i museet i Jorvik City - jag var så sjukt besviken på att man inte fick utforska mer, haha!






Valle

Historia är verkligen mitt favorit ämne, speciellt medeltid och före kristus. Så sjukt kul och spännande att få veta vad som pågick förr i tiden, Hade verkligen varit amazing att få gå på museum i Jorvik, eller någon utställning där man fick lära sig mer om historien. Klicka på små tavlor där man får läsa hur dom byggde upp Moorland, osv!

Ylva Wolfwright

Jag har en fråga!
Du som kan typ allt om sso...
Varför kommer det en bugg i mitt spel att Eddie ( från hästmarknaden ) står i Västkobens fiskeby ( är inte säker på stavningen:-/ ) Och har ett uppdrag fast att jag inte låst upp Gyllenåsarnas dal?

Hannah Swordstar

(Till Ylva)
Det är ingen bugg, om det är Ferdinands hästmarknad i Gyllenåsarnas Dal syns det för alla, även de som inte låst upp GåD.
(Angående inlägget)
Åhh det hade varit jättemysigt att gå på museum i Jorvik! Historia är inget jag gillar egentligen, men Jorviks historia är ju speciell ^^

Sigrid Winterdotter

Jag älskar också Naturhistoriska, de har stenar hehe! Nej men, älskar det museet även för arkitekturen, Nordiska är också jättefint!

Quinn Catforce

Åååh! Låter roligt! När (vilken level) får man komma dit?

Vilda Snownight

Haha jag var på Naturhistoriska idag :D

Cecilia Gladefield

Håller med, vill verkligen utforska Jorvik City museet mer. Skulle vara så kul att få lära sig mer om Jorvik. Att kunna läsa böcker i Baronessans bibliotek skulle inte sitta fel heller ;P

Kendra Mouselee

Är inte så intresserad av att gå på museum irl, det är alldeles för mycket information för mig att ta in på en gång.. Håller dock med om att det skulle vara roligt att få utforska Jorvik Citys museum, kanske man skulle kunna få svar på en del av de lösa trådarna från SSL.. ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.