Chrome Pointer

Jag står rubriklös

   Idag pallar jag int hitta på någon rubrik, så då blir det såhär!
 
   Jag tror nog att jag har en liten sommardepression. Egentligen är det konstigt, men jag mår alltid som sämst på sommaren. Jag gissar att det beror på att mina rutiner slås om så mycket då majoriteten av mina kollegor är på semester och mitt jobb därmed inte rullar på som vanligt. Eller, det är iaf en stor orsak till det hela. Om jag nu skulle bli borta någon dag då och då så vet ni iaf att det är det som pågår - jag finns någonstans i närheten, men energin för att göra saker finns inte. Tack och lov har mycket blivit av ändå, men jag är långt ifrån så effektiv som jag är van vid att vara.
   Som det ser ut just nu ska jag ändå iväg på en dagstripp nästa vecka, till hästgården där jag jobbar då och då. Vore helt underbart om det blev av för jag har ett enormt behov av att krama på favorithästarna. Får bara se vilken dag det blir!
 
   Jag har ingen häst att levla i Esmes stall, så jag har ingen riktig anledning till att spela. Penny har däremot hästar att levla, men chatten på Fluffy Unicorn är rent ut sagt dötråkig eftersom det är så väldigt lite folk där. Därmed blir det inte så mycket spelande! Hoppas att det kommer nya uppdrag snart igen; särskilt eftersom att Esme inte har sådär jättemycket kvar till nivå 20. Lite mindre än hälften i xp-rutan!
   Istället för att spela SSO ska jag då försöka spela in mer av PennyGirl. Jag tror inte jag har så jättemycket kvar av Episod 3, men det känns som att jag spelat på det i evigheter, haha. Har spelat in tre avsnitt än så länge, alla på ungefär en halvtimme var. Får se om trenden håller sig där! I morgon är jag ledig, så jag kanske kan ha som mål att vara färdig med episoden innan lördag. Det kliar lite i fingrarna efter Nintendot och mina nya Pokémonspel, men YouTube får gå först nu! Vore skönt att ha videor klara för en del av hösten :D
 
   Penny och Darkrai - Jag tror att jag nu kom på varför jag tycker Friesern travar lite konstigt? Det ser ut som att bogen sjunker ner "över" vänster framben; jag tror att jag reagerar på att hela hästen sviktar ner på benen i steget, inte bara att benen som har tyngden på sig böjs. Men alla andra verkar ju gilla hästen, så jag kanske bara överanalyserar?


Smarta Esmelover

Jag tycker den ser ut i traven som typ tölt,alla tycker det (nästan) Frieserna är ju inte islandshästar. undrar vrf dom gjorde så. 🤔

Molly Sunhand

Jag tycker också att den travar lite konstigt, men den är ju jättefin :D

Cornelia

Själv blir jag galen på att den nya friesern är smått högerställd i nacken i den snabba galoppen, och har samtidigt höger galopp. Sjukt obekvämt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.