Chrome Pointer

Intresset sjunker

   Guuuuud vad communityt är dött just nu! Men så är det också under sommartid - folk är bortresta, man är ute i fina vädret och spelar Pokémon GO istället för att sitta inne framför datorn och dessutom är uppdateringarna på SSO inte sådär jätteintressanta. Idag kom det t ex enbart kläder.
 
   Mitt intresse för SSO har varje sommar varit relativt lågt. Det är just för att det händer så lite, men det är inget som jag oroar mig över. Dels är det semestertider, dels vet vi ju att varje höst/vinter de senaste tre åren har det kommit ett stort område till Jorvik. Ju längre tid med mindre uppdateringar, desto större grejer väntar i framtiden. Ska vi göra en lista?
 
  • Ett nytt område bekräftades i intervjun med Game Director Marcus i mars. "Så fort våren är här kommer ett nytt område att öppna! [Detta område var Sydhoven.] Det är förstås inte lika stort som Epona, men det kommer att vara ett helt nytt territorium att galoppera igenom, utforska och uppleva äventyr i! Men du får tyvärr vänta och se vilket område det blir. Senare i år framåt vintern kommer det även ett till nytt område!"
  • En uppdatering av hemstallet är utlovat till i år.
  • Med tanke på att det är fem månader kvar på det här året borde det komma minst en till hästras. Frågan är bara om det blir en helt ny hästras eller om det blir en till omgjord ras?
  • I intervjun med Marcus nämndes också Ödesryttarna. Kommer vi få se nya designer på dem innan året är över?
  • Dessutom, nya förmågor till hästarna i tävlingar. Jag förstod nog inte riktigt vad meningen med det var, så jag ska nog inte säga mer x)
   Så, jag ser ingen stress i att spelet inte är superintressant för mig just nu. Det finns mycket kul att prata om ändå! Sen spelar jag lite annat också, i dagsläget i synnerhet Pokémon GO (jag har varit ute med kollegor på jobbet och jagat Pokémon på lunchrasterna den här veckan, superkul! Idag var det en äldre herre som kom fram till oss för att fråga ut oss om varför 95% av alla i Kungsträdgården gick runt i cirklar med telefonen i krampaktigt grepp, det var intressant haha).
   Jag hoppas nog ändå att det just nu är så att SSO's spelare bara njuter av sommaren, och att det inte är så att de inte har lust att spela längre. Jag tror att mycket spännande händer i framtiden - men ibland är det också bra att pausa lite, för då blir det roligare att sätta igång och spela igen sen :D
 
   Igår och idag spelade jag igenom Haydens nya uppdrag. Jag tycker de var sjukt roliga, men nu är det ju trist att jag är klar med allt i spelet igen. Jag täker ta en liten konstpaus så länge och spela annat tills jag får tillbaka sugen igen - om jag känner mig själv rätt kommer det inte ta lång tid ^^






Quinn Catforce

Jag har inte haft så jätte mycket att göra den här veckan i sso, förutom att göra druidträningen så att jag får fortsätta med uppdrag sen, ända uppdragen jag har är ryktesuppdrag, 3 st, och 2 av dem är fiske... Orkar inte! Jag har inte ens en häst att levla! Och har har inte råd att köpa islänningen som jag sparar till! Så jag har mest sprunit runt och utforskat, det har jag inte hunnit göra ännu, idag letade jag stjärnor i Månskärebyn, spegelträsket och grådaggsbergen.

Miranda

Kommer du att köpa en av dem nya frieserhästarna?

Svar: Inte på ett tag tror jag. Tycker att kroppen på dem är fantastisk, men tycker de ser hoptrycka ut istället för majestätiska och jag gillar inte hur den sviktar på benen i traven.
Esmeralda Silverforce

Filippa Candlepie

Jag startade min blogg i början av sommaren och märkte att det var kanske inte världens bästa idé, just för att communityt är så dött. Nåja, jag får fortsätta kämpa! :)

Hime

Oi, Förlåt för off-topic, men har du sett den nya häst Pokémonen som ska komma i Sun & Moon? Var det inte du som ville ha en till häst?

Svar: Jorå! Jag är lite besviken över att den är en Ground dock, men den kanske blir en dual type om den kan utvecklas!
Esmeralda Silverforce

Lisa

Jag hoppas mer på att de kommer större uppdateringar nu till hösten. De är ju inte så långt kvar (buhu) men så kanske man kan se nåt av Ödesryttarna och huvudstoryn igen!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.