Chrome Pointer

Inreda hemstallet

   Det här inlägget föreslogs av Tanja Skystone.
 

   Vad tycker du om att man i framtida onsdagsuppdateringar kommer få "inreda" sitt hemstall? Och hur skulle du vilja "inreda" det? 
 
  Av alla uppdateringar man längtat efter är en uppdatering av hemstallet troligen den som har efterfrågats mest. Varför? För att hemstallet:
  1. Ser ut som en lada
  2. Inte har boxplatser för alla hästar
  3. "Tvingar" en att ställa in hästar i ett mörkt hål i väggen för att få plats med alla i boxar
  4. Enbart tillåter en att ha nio hästar i stallet plus den som man rider runt på.
   Nu ska jag vara helt ärlig och säga att jag är väldigt nervös inför den här uppdateringen, som högt troligt kommer någon gång det här året. Det jag är mest orolig över är boxarna - för folk ber om boxdörrar. VARFÖR?! Jag villl inte ha boxdörrar, för jag tänker bara på hur vidrigt det blir att öppna och stänga dem hela tiden. I Arvet från Rosemond Hill fanns boxdörrar, men om man öppnade dem i början av en nivå var de öppna tills man själv stängde dem igen. Jag tror inte så skulle vara fallet här, och därför är jag orolig över att det faktiskt blir så att vi får boxdörrar. Om stallet ändå görs om känns det som att det skulle göras om ordentligt, och därmed bör det bli boxdörrar. Huga.
 
   Om vi stuntar i dörrar och går direkt på frågan så hoppas jag att man får många valalternativ, och att man har chans att ändra sig i efterhand. Min stora dröm i det här är att man väljer inredningen från material ner till smågrejer placerade runt i stallet. Jag skulle alltså vilja kunna välja att ha ett stall i tegel, ett stall i trä eller ett stall i sten. Tänk vad coolt det kunde vara?
 
   Bild från Hippson
 
   Om vi nu ser till boxar har jag helst boxar utan galler, för det känns inte som att Jorvik är ett ställe där man låser in hästarna bakom galler. Jag tänker mig att det är öppet som ovan, fast att man kan välja om det ska vara helt i trä eller delvis i sten.
 
   Då någon säger "inreda stall" tänker jag ju i första hand på stallets material. Om jag sen får placera ut en planta i ett hörn kanske är lite kul (pax för en palm!), men det viktigaste är ju just känslan i hur stallet är byggt; för det är det som gör stallet. Tänk vad roligt det sen skulle vara att dela bilder med andra spelare och visa hur man själv byggde sitt eget stall? Men jag vet inte, kanske att man har en anslagstavla att få placera ut, välja själv var man vill ha sin garderob eller något. Stallinredning är svårt då det kommer till ett hästspel utan riktig sadelkammare!
 
   Medan jag har tankar och önskningar om nya hemstallet är jag samtidigt rädd för att hoppas på för mycket, haha. Det är ju alltid bra att ha låga förväntningar och sedan bli positivt överraskad! Nu litar jag ju på att det här kommer bli bra med tanke på att det troligen läggs väldigt mycket tid på det (de skulle inte säga så tidigt att det ska komma och sen inte jobba på det alls, utan det är väl troligen ett rätt stort projekt), men samtidigt är det ju lite pirrigt just för att man inte har en aning om vad man ska förvänta sig! Ååååh vad taggad jag är på en teaser, vore väldigt skönt att veta något alls om det här!
 
   Hur tänker ni er om att "inreda sitt stall"?


Alanis Moonstorm

Känner som dig angåående boxdörrarna. Jag är redan nu värdelös på att ställa hästar i boxar, kommer det dörrar kommer de aldrig stå i dem. Angående att inreda stall vet jag inte, tror det kommer innebära att man får välja färgskala snarare än att man får välja material och layout. Men vi får se. Skulle inte ha något emot att ha en lösdrift helt ärligt. Lättare att bah ställa ifrån sig hästen då xDJustine Greennose

Det jag nog önskar mest är att stallet ska ha bra lyse även på nattetid och att man ska få plats med flera hästar, kanske ett höloft där man kan samla hästmat vore också bra

Nikki

Jag har en liten fråga till dig!
Villken är din favorit MPC förutom Herman,Elisabeth,druiderna,dem fyra soulriders + än själv och mrs X ? Tänkte ställa denna på din frågestund men glömde och vips så var den slut. Hoppas att du kan svara på denna frågan! Tack i förhand PS du är verkligen bäst på det du gör keep it up, du äger! <3

Svar: Hayden och Madison!
Esmeralda Silverforce

Elvira Pandawood

Jag hade tyckt att det varit kul med ett höloft som man kunde gå upp på, med typ en "säng", av höbalar eller något. Jag hade tyckt att det varit kul med boxdörrar, fast skjut dörrar som öppnas automatist när man kommer i närheten. Sen hade det varit kul om det kom fler box platser.

Charlotte Masterwater

Jag skulle gärna vilja ha ett vitt stall, och att man kan ha som en enklare färgpalett så att man får fräscha upp stallet lite. En gång i mitten och boxar/spiltor på båda sidor, utan boxdörrar då. En dörr där man har en hage som man kan använda istället för Azkaba- förlåt, hästön. Ett kylskåp för cafemat samt förvaring för hästmat, en garderob som är lite som den i gallerian där man kan se både häst och ryttare från massa olika vinklar, och slutligen bra ljus dygnet runt. :)

Quinn Catforce

Jag skulle gärna vilja inreda stallet ända från grunden. T.ex:
1. Välja material färger mm.
2. Välja om jag vill ha boxar eller spiltor eller båda.
3. Välja hur många och hur stora boxar/spiltor jag vill ha. Ju större boxar/spiltor desto färre, om man valde spiltor så skulle de ju vara mindre och då skulle man få plats för fler.
4. Alla hästar får en egen Box/spilta
5. Man skulle få skriva på boxtavlor och skriva in riktiga namnet, Smeknamnet, födelse år, ras mm.
6. Man skulle få välja var allt skulle placeras, och så skulle man kunna välja om man ville ha stallgång eller lite mer som det ser ut nu.
7. Hästön skulle fortfarande finnas, och man skulle kunna ändra boxtavlorna när som helst, helt gratis. Om man skickade en häst till Hästön och tog hem en annan så skulle man fånskriva om på boxtavlorna så att det blev den hästens box.
8. Det skulle finnas en hage bakom stallet och där skulle hästarna få gå om man släppte ut dem där, de skulle inte bara stå still utan gå omkring och beta i hagen. Det skulle självklart vara ett begränsat antal hästar som rymdes i hagen men det vore kul. Man skulle se hästarna som går i hagen om man red förbi ens hemstall, men bara sina egna hästar, inte andras.
9. Allt skulle gå att ändra hursomhelst, närsomhelst och helst gratis eller för jorvikshillings!
Ungefär så här skulle det bli om jag fick bestämma allt. Jag har nog tyvärr alltför höga förväntningar!
Förlåt om det blev en alltför lång kommentar, jag har säkert glömt nåt ändå! (Haha)

Quinn Catforce

Och självklart skulle jag komma på nåt mer precis när jag skickat kommentaren! Aja här kommer det: man skulle ha en sadelkammare med skilda skåp för sadel, träns, schabrak... Och så skulle man ha en garderob för egna kläder, garderoben skulle funka som i gallerian och man skulle INTE kunna gå in i sadelkammaren med hästen, men det skulle bli mer likt gallerian hela sadelkammaren egentligen. Man skulle också behöva leda ut hästen ur stallet och sitta upp först där ute. Skilld typ "kista" som man kunde lägga ner hästmat i och en skild för "människomat".
Det blev en lite råddig och lång kommentar det här också men hoppas du förstår hur jag menar, har så många idéer i huvudet och de tar aldrig slut! Men jag gillar att planera och skriva/rita upp allting, mina planer kommer antagligen aldrig genomföras men det är roligt och det är huvudsaken!

Luna

Egentligen är det ända jag riktigt vill ha till hemstallet är att man kan ha fler hästar, inte ha nån mörk spilta/box, och även att hästarna kan röra på sig i spiltan/boxen, men jag vill inte ha typ ett nytt Sims spel, om du fattar? Alltså inte ha egna hus, ha behov och så som jag har hört att vissa andra vill.

signe swordstar

Tänker som dig och att:
1: hemstallen är ljusare på natten
2: garderoben ser bättre ut, hur vet jag dock inte men det känns som om kläder och häst utrustning inte ska vara tillsammans
1: att man kan hänga upp kläder utanför garderoben och ta dom där, som det är i gallerian

Valle

Jag vill kunna göra detta/få tillgång till detta:
1. En ny uppgraderad garderob som liknar gallerians
2. Man kan få välja om man vill ha boxar eller spiltor
3. Man kan ha mer hästar i stallet
4. En stallgång med ett avskilt rum för garderob och annat.
5. En bjud in funktion, för sina vänner.
6.Ett kylskåp eller ett skafferi där man förvarar mat
7. Att bjälkarna syns, men att det flyttas till det lite mer moderna
8. Kunna sortera hästarna som man kan nu, precis så fast om man har boxarna
9. Namnskyltar som man kan ändra när som
10. Kunna placera ut växter, höbalar eller annat roligt!

Saga Diamondbridge

Boxdörrarna är något jag vill ha men om något skulle bugga ur så är det dem så det är nog ingen bra ide. Men mina önskningar är:
1. En hage till alla hästar, så man kan typ skicka ut dem. Hahah det lät så elakt men du förstår nog. Och så att de får äta och dricka själva i hagen.
2. En sadelkammare så man måste gå in och ta ner sadeln från "hängaren". Man ska kunna hänga upp vilka sadlar och träns och allt man nu har.
3. Namnskyltar till varje spilta eller box.
4. Att stallet är större så det är lite långt typ, mellan vissa hästar och sadelkammare och garderob osv.
5. Gärna att det ser ut som i Starstables reklam, inte exakt så men ungefär så.
Jag vet att jag önskar mycket mer men kommer inte på det just nu.
Ha en bra kväll!

Saga Diamondbridge

Så kom jag på en sak, jag skulle vilja att man kunde typ hämta hö från en takvåning typ.

Minna Silverhill

Nja, gillar inte riktigt idén med att inreda sitt stall, StarStable är Starstable och inte sims liksom. Men det hade varit roligt om det var lite dekorationer! Och så vill jag att man ska kunna hänga upp sina egna träns och sadlar på väggarna men thats it.

Abigail (Abi) Gladecamp

Det där med boxdörrar... Jag tycker att när man väl inreder stallet får välja om man vill ha en boxdörrar eller inte, då kommer alla få som dom vill✌️👍 Och hur jag vill inreda mitt stall... Hmm.. Innan jag säger det så. Kol jag bara säga att det här är verkligen mitt drömstall, asså jag önskar att det ska bli så❤️
Jag vill att mitt stall ska vara ljusgrått, vitt och sen vill jag ha vita dörrar. Det ska vara en lång stallgång i mitten och boxar vid sidan. När man kommer längst in så vill jag att det ska finnas en dörr och när man går in dit så ska det vara en liten sadelkammare med kläder och utrustning osv osv.. Men bredvid den där dörren så ska det finnas en till dörr eller vad man nu ska säga. Men den ska leda ut till en liten hage där några hästar kan vara❤️ Nu ska jag leta efter ett stall så jag kan länka den 😆

Abigail (Abi) Gladecamp

Hitta inte någon bra bild 😁 Men vill också lägga till att man kan ha namnskyltar!

Meja Crazyrock

Boxar eller spiltor spelar ingen roll, men skulle vilja ha namnskyltar över spiltorna/boxarna. ag själv har alltid bestämda boxar till mina hästar. Man skulle klicka på skylten så kommer alla hästar man har i stallet upp och så får man klicka på den man vill ska ha den boxen så blir den automatiskt placerad där. Vill också ha en sadelkammare där man har all hästutrustning ink. hö. Sen ett typ stallkontor där man har garderob, almanacka och en anslagstavla som går att använda och sätta upp viktiga saker på!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.