Chrome Pointer

Hopp hopp

 
   My Horse And Me
 
 
   Tack så hemskt mycket för era snälla kommentarer om gårdagens redigering. Nu pryder den även min header, som jag gjorde om helt från grunden eftersom mallen jag hade försvann då jag byggde om min förra header. Jag gör alltid "mallar" av nästan alla mina projekt i Photoshop, för att kunna återanvända dem och lätt kunna ändra på dem. Det som är praktiskt nu är att jag kan byta ut polaroidfotona på headern precis när jag vill!
   Idag är det Pokémonjakt som gäller! :D


Milla Starside

Vad är det för spel??? Är ny hit till bloggen :)

Svar: Precis som det står på bildernas caption är det från PC-spelet My Horse And Me!
Esmeralda Silverforce

Eawysims

Fin headern blev!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Alva SSO

My Horse And Me verkar kul!

PS: Älskar dina videor! :-)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.