Chrome Pointer

Hehe

 
   Ooops, glömt att nämna det här! Jag åker bort idag och är borta ett tag, vilket ni kan se på min header. Icke att förtrösta, bittertant Esme har ordning på bloggen och har schemalagt minst två inlägg om dagen varje dag fram tills att jag är hemma igen. Aldrig att bloggen står still bara för att jag inte är hemma!
   Värt att nämna är också att jag petade lite i bloggens kodning igår, så nu borde ni kunna läsa många fler inlägg i både Arkiv och Kategorier. Det är lite av en nödlösning eftersom det också innebär längre laddningstider för er, men jag ska kika på alternativ då jag kommer hem igen :)
 
   Jag ska först till Skåne, och kommer besöka Falsterbo Horse Show på onsdagen (Huntingen är ju det absolut bästa på hela veckan! Synd bara att missa avtackningen av Scandic på fredagen...), sen är jag hemma en kort vända mellan lördag och söndag innan jag (äntligen) beger mig tillbaka till hästgården där jag bor typ på halvtid. Blir stalljobb i gårdens dreamteam, vilket består av mig och två av mina närmaste vänner. Vi är allmänt erkända som grymmaste lägerledarna ever! (Men jag tillåter ändå inga foppatofflor i stallet så länge som jag jobbar, tänk på säkerheten!)
 
   Hare grymt folk, och glöm inte att även min YouTube-kanal kommer uppdateras lite medan jag är borta!






Sigrid Winterdotter

Ha det trevligt på semestern!

Diana Weststorm

Ha det så trevligt! Jag förstår nu verkligen varför de vill att man ska ha hjälm i hagen, en häst slet sig när en tjej höll i den och hon fick hans ben i huvudet... Men som tur var så hade hon hjälm!

Svar: Nja, hjälm i hagen är överkurs för min del, men däremot vill jag att alla lägerdeltagare ställer upp sina hästar med huvudet mot staketet, släpper hästarna exakt samtidigt och sedan direkt rör sig mot grinden utan att ägna hästarna några extra klappar eller kramar - då blir utsläppen som absolut lugnast samt tryggast! Det är dock bara för att hela tiden ha koll på vart alla barn är och för att lära dem ett gott säkerhetstänk, då hästarna vi arbetar med går i väldigt harmoniska flockar och under mina elva år på gården har jag aldrig varit med om ett dramatiskt utsläpp. (Tack btw!)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.