Chrome Pointer

Guldstjärnor

 
   Visste ni att jag inte har hittat alla guldstjärnor i spelet? Jag har ärligt talat inte haft orken att leta. De enda jag saknar är några stycken i Epona, men jag har hittat typ... tre eller något där.
   Hoppas btw på stjärnor på Sydhoven - jag tycker allt att varje område i spelet ska ha egna stjärnor :D


Valle

Jag letade som en tok efter dom sista stjärnorna i förrgår. Problemet var att jag inte hade hittat alla i Dinodalen eller Epona... Så jag var överallt, och till sist hittade jag alla som jag saknade. Man vet ju lixom aldrig var man hittade dom förra, så då springer man och kollar överallt! o-o

Valle

Måste även påpeka att det hade varit kul med "en liten" belöning när man har hittat ett visst antal stjärnor, eller att man kanske kan få någon bonus i rida. Man har ju ingen nytta av dom egentligen, bara för samlande.

Winne

Vart är du någonstans på bilden? <3 ÄLSKAR DIG❤️❤️❤️❤️

Hazel Oaklord

Är en riktig samlare, har hittat alla stjärnor och nu speinger jag runt för att upptäcka alla platser och hemliga platser som finns i spelet 😁

Vilda Snownight

Det finns inte så många bra gömställen på sydhoven, det är mest fält men några går säkert att klämma in. xD Kanske vid kusterna

Charlotte Masterwater

Jag vill h stjärnor i Gröndal och på Glömda Hedarna. Älskar att leta efter stjärnor och där finns det många bra ställen ;)

Svar: I Gröndal finns det verkligen många ställen där det skulle kunna finnas :D
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Älskade när stjärnorna kom. Skulle heller inte klaga om det fanns fler av dem lite överallt. Behövs fler av dem speciellt i typ Dino, Sklördebygden, Epona osv. TYvärr har jag hittat alla så inget mera letande för mig. :/

Svar: Håller med om det, jag hade gärna haft fler!
Esmeralda Silverforce

Sabrina

Förstår inte grejen med dem, haha :P

Annabelle Zebranight

Har bara hittat 57 XD många kvar! Men de hade vart lite mer roligt om man fick nåt för dom för just nu har jag inte lusten och orken till att leta man kanske kunde fått nån morot till hästen,nåt snyggt klädesplagg elr nåt sånt hade inte de vart lite roligare?

Svar: Jag hade gillat det! Älskar att samla saker mot belöning i spel.
Esmeralda Silverforce

Annabelle Zebranight

De hade vart jätte jätte kul om du kunde göra en " en helt vanlig dag på esme/penny" alltså vad du gör på SSO när du inte filmar! ( detta är bara ett förslag jag hade blivit väldigt glad)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.