Chrome Pointer

Grimmor

   Fortfarande, sen nu då Leda hästen-funktionen kommit till spelet, ber spelare om att få grimmor. Frågan är - varför?
 
   Snabb grimma kladdad på min Quarter d'Artagnan
 
  Jag skulle tycka det vore kul att ha grimmor i spelet - men jag tror inte att jag skulle använda dem om de fanns. Jag ser inte att jag någonsin skulle ha användning för dem, helt enkelt. Jag skulle ju inte leda min häst oftare än jag redan gör för att jag har grimma och grimskaft istället för träns och tyglar, right?
 
   Det jag kan tänka mig är att de som rollspelar kanske vill ha grimmor för rollets skull - men annars ser jag inget syfte med det. Hur ser ni på saken, och vill ni ha grimmor till spelet och i så fall VARFÖR? ("Det vore kul" är ingen riktig anledning hahah)


lucy seadughter

För mig så spelar det inte så stor roll om grimmor finns i sso eller inte. Det vore en trevlig detalj som gör att det kan kännas lite mer realistiskt. Jag skulle då troligen använda det på mina hästar som är på hästön eller i stallet dock vet jag inte om jag verkligen skulle använda dem men för mig är det endast i dessa sammanhang som jag skulle kunna tänka mig att använda grimmor.

Luna Friendstreet

Min tanke är att grimma och grimskaft skulle kunna fungera som en version av ett bettlöst träns. Jag hade gärna använt det på det sättet, utöver att ha det för att rolla och bara leda hästen. Jag rider till exempel ganska ofta i grimma och grimskaft när jag inte vill rida med bett! :D

Rose Shadowlee

Jag skulle tycka som du att det skulle vara en rolig grej. Men om det skulle komma så ser jag det som en lyxdekoration som bara ska kosta SC. Lite som benlindor och väskorna. :)

Filippa Candlepie

Jag skulle tycka att det vore kul att ha grimma dels för att om man rollar och ska t.ex. leda ut hästen i "hagen" så är det perfekt. Och sen, om det kommer personliga hagar istället för hästön i framtiden, så kan det ju vara så att man kan släppa ut de med grimma. Jag tycker inte att det är jättenödvändigt, men eftersom att det trots allt är ett hästspel så skulle det vara kul just för sakens skull.

Zoe Summerweb

Hej Esme!
Jag undrar om jag skulle kunna få låna lite material och bilder från dig och/eller Jorvikipedia till en analys jag ska göra om huvuduppdragen och vad som kommer hända i framtiden. Då kommer jag såklart att ge cred! :)

Svar: :)
Esmeralda Silverforce

Anke Greenforset

Om det kom grimmor till spelet så skulle alla mina hästar som är i stallet få en varsin och jag skulle ha en eller två i ryggsäcken och jämt sätta på den och ta massa fina bilder! Okej då kanske inte jag använder dem så mycket men jag skulle ändå tycka det var en fin detalj, vet att ledarfuntionen inte var så speciell eller rolig för vissa men jag tycker om sådana små detaljer som passar bra när man tar bilder och rollspelar!

A

Tycker inte du att detta är samma sak som med boxarna? Vad ska man ha de till? Det ända folk vill är ju att kunna ha fler hästar i stallet. Angående grimmorna i sak tycker jag det hade varit kul om man ska t.ex spela in eller så. Men dessutom så är det kanske mycket jobb för sso. Men om sso någon gång inte har någon idé på vad de ska göra, så varför inte? <3

Svar: Jag tycker nog ändå boxarna är en annan grej! Nu då hemstallet ändå ska göras om har jag all förståelse för att det görs "på riktigt", men då det kommer till grimmor ser jag inget syfte med det...
Esmeralda Silverforce

Zoe Summerweb

Såg att du nämnde det i "Innan du kommenterar" haha. Men tack för att man får göra det iaf! :)

Hilda firerider

Jag själv tycker att eftersom jag spelar in en serie och vill få det 1 så verkligt som möjligt men ändå få det i dvs Starstable format, det är ju trevligt att kunna leda men det verkar som att sso vill få det så verkligt som möjligt ( men. Som sagt i Starstable format ) så en grimma + skulle gör det lite mer roligt och som sagt äkta ;)

Valle

Jag skulle inte se det nödvändigt att införa grimmor, då jag själv inte skulle använda dom. Skulle kanske se det som ett tilltugg till ledarfunktionen, men den används ju typ aldrig längre( Vad jag har sett!) Och om man ska använda grimman som ett träns, så tycker jag det lika gärna funkar galant med ett vanligt träns. Sen är det väl kul för dom som rollar, eller vill ta kort men skulle man endast kunna använda dom på marken då? Då tycker jag hellre att ländtäcken skulle komma, eller huvor som en snygg extra detalj. Sen om boxarna har en bind plats så kanske det skulle funka att ha en grimma, men jag vet faktiskt inte. Men nej, ländtäcken och huvor suktar jag mest efter!

Hedvig Nightgarden

Jag skulle tycka det var kul om grimmor kom för att då tycker jag det skulle passa bra till att fota och filma serier. Jag tror även att det skulle passa bra när man ska rolla. Och skulle det komma hagar nån gång skulle det vara lite mysigt att leda ut hästen i grimma och grimmskaft istället för träns då man (eller iallafall inte jag) leder hästen i träns.

Tuss

Jag skulle vilja ha grimmor i spelet för att i stallet kan hästarna ha grimmor på sig, istället för att stå utan ngt, hade varit finare.
Önskade att sso kunde fixa så att man kan ställa ut hästen i en hage från stallet elr ngt. Så kan man leda de dit med grimmor ❤

Zelda Puppybridge

Kan inte du skriva ett inlägg om vilka pokemons du hittat, vilka du vill hitta och vad du tycker om spelet mm? Älskar din blogg xx

#teammystic

Svar: En liten recension om Pokémon GO ska ut på bloggen nån gång snart :)
Esmeralda Silverforce

Kendra Mouselee

Nja, helt ärligt så finns inte grimmor ens med på min lista av saker jag skulle vilja ha till SSO, skulle inte ha användning för det! Jag skulle då hellre se att det exempelvis skulle komma senskydd, martingal, länd/ridtäcken osv. Kan dock förstå att det kanske känns attraktivt för vissa!

Cecilia Gladefield

Jag skulle vilja kunna rida i grimma och grimskaft då jag gärna rider bettlöst. :)

Diana Sweetgirl

För min del så skulle jag i princip aldrig använda grimmor. Däremot skulle jag vilja att det kommer hackamore till SSO.

Linnea Flowerstar

att ha i stallet, kunna binda upp hästen senare osv :=)

Quinn Catforce

Jag vill ha grimmor och grimskaft! Hästarna skulle kunna ha dem i stallet, eller i hagen som jag drömmer om! Haha! Och så skulle man kunna rida i grimma och grimskaft barbacka! Hästarna skulle också i stallet få en egen färg, t.ex; en häst gul, en blå, grön, röd osv... Så det inte bara skulle vara så då man rider?!

Quinn Catforce

Jättefin redigering förresten!

Rebecca och Daisy

Jag tror att många vill ha grimskaft eller grimmor för att göra det mera realistiskt. De är ju också många som önskar att de skall komma "tecken" eller vad de nu kallas, som hästen kan ha ute i hagen eller inne i stallet eller var de nu önskas. Sen ifall di spelar in en film så kan de ju vara roligt om du "hämtar" din häst från hagen och du kan sätta på den en grimma istället för träns. Jag har inte egentligen så stor skillnad ifall de kommer grimmor eller inte, vore väl kul, men i långa loppet skulle de nog bara bli liggandes i min garderob haha!
Sen får du också gärna kolla in vår blogg ifall du vill :)
http://sunforestblogg.weebly.com

Emelie Silverhaven

Jag tänker för min egen del att jag LÄTT skulle h grimma och täcken på mina hästar när de står inne i stallet, speciellt när det nya stallet släpps.

Sen tror jag för de som rollar som du skriver men också de som gör serier på SSO. Det är ju en stor del av att folk hittar till SSO och folk engagerar sig och gör filmer till YT och där tror jag också att det skulle vara användbart :)

Jag menar ska man tänka så. Varför finns det kjolar och klänningar? Det rider man ju aldrig i ändå. Så varför ska det inte finnas täcken och grimma bara för att det är kul :D

linn foglund

Jag skulle tycka det va en väldigt roliga sak. Det är ju lite samma sak med ledarfunktionen, diskot (stav) och caffen. För vissa e det helt oanvändbart men för tex folk som rollar, tar bilder eller gör serier e det en väldigt rolig sak. Jag tycker själv att det kan va mysigt att kunna ha en grimma. Och bara tanken på att spelet blir mer realistiskt e fett nice❤

Ida Lionlord

Jag hade hellre sätt olika sorters träns, eller bettlösa träns då jag tycker det är väldigt roligt med natural horsemanship och brukar redigera halsringar på alla mina bilder jag lägger ut från sso, så ett bettlöst träns vore awsome!

Svar: Håller med dig där!
Esmeralda Silverforce

Justine Greennose

Jag är väldigt okunnig med hästutrustning och liknande då jag inte rider eller någonsin ridit. Vad är skillnaden mellan Grimma och Träns? :)

Svar: Grimma har man då man leder hästen från marken, träns är det man har då man rider. Den stora skillnaden är att på tränset finns det en metalldel som ligger i hästens mun.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.