Chrome Pointer

Flygning med Hippogriff!

   Jag har inte så himla mycket att säga just nu - jag gör inget som är sådär jätteintressant för er. Jag fortsätter ju lite långsamt med att bygga rykte på SSO, men i övrigt är jag mycket ute och går just nu. Dels beror det på att det är superfint väder, dels beror det på att det är sjukt kul att spela Pokémon GO och jag har gått nästan en och en halv mil med appen igång under de senaste fyra dagarna. Förutom det spelar jag Pokémon på Nintendo 3DS och jag sitter och jobbar på lite udda tider, inte bara på arbetstid, pga ett projekt jag är delaktig i.
 
   Så vad fyller vi ut med idag? VIDEOOOOOOOOO! Jag kan ju säga att jag är bättre på att köra åkgräsklippare än att flyga Hippogriff.
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.