Chrome Pointer

En första sneak peek på nya hemstallet

   Under förmiddagen släpptes en bild på SSO's webbsida samt Instagram. Inte vilken bild som helst heller - utan det är det allra första vi fått se från det nya hemstallet.
 
 
 
   Jag är fortfarande hemskt skeptisk till boxdörrar för att jag är lat och kommer inte palla att öppna och stänga dem - men Holy Articuno så snyggt! Vi kör på en lista:
  • Att den bakre väggen är hälften murad, hälften i trä tycker jag är dööööösnyggt! Jag är väldigt svag för murbruk.
  • Jag gillar verkligen den öppna boxväggen/dörren utåt! Det känns precis så som jag tänkt mig ett Jorvikiskt stall - stort, luftigt och öppet, allt för hästarnas bästa.
  • Täckeshängaren på dörren är en detalj som jag verkligen inte väntat mig, men det ser genomtänkt ut! Jag har sett att många har spekulerat i om det är för att det ska komma täcken, men jag känner mig lite osäker på det - vi har ju aldrig kunnat hänga upp saker på krokar och liknande i hemstallet, så jag tror nog inte att det kommer täcken bara för att det kommer en krok.
  • Krubba, hönät och vattenhink - det ser sjukt realistiskt ut härifrån! Hoppas bara det ser lika fint ut på nära håll, men jag tycker det är jättekul med hönät och en riktig hink istället för vattenbaljorna vi har nu.
  • Med tanke på färgen på bädden ser det ut att vara halm, och det ser ut att vara en större bädd än i dagens boxar. Plus på det!
  • Jag tycker det ser... ljusare ut än det gör idag? Plus på det med, jag föredrar absolut att ha det ljust i spelet, särskilt i ett stall!
 
   Den stora frågan kvarstår - hur många boxar blir det nu? Kommer boxarna finnas i den lada vi har idag, eller kommer ladan ändra form? Med tanke på att vi skulle få inreda vårt stall (enligt intervju med Game Director Marcus), hur mycket kommer vi få inreda?
 
   Väldigt många frågor, väldigt stora förhoppningar, och en längtan och väntan - för det enda datum vi har är fortfarande enbart "2016" och därför kan vi nog räkna med att det kommer ta ett tag till. Jag tvivlar dock inte en sekund på att väntan kommer vara värd det, för det här ser fantastistk ut :D


Tanja Riverbell

Har en teori om box dörrarna! För att undvika bugg kanske hästen ställs in i boxen automatiskt när man trycker dörren och att man inte öppnar och stänger den. Samma när man tar ut den. Kanske det låter bra för undvikandet av bugg?

Svar: Spännande tanke!
Esmeralda Silverforce

aida goldforest

Omg det är jättefint men håller med pallar inte öppna och stänga boxdörrarna hela tiden💘😁😂

Valle

Har för mig att det var skrivet "i slutet av 2016", och då tänker dom väl säkert uppdateringen som en tidigare julklapp in mot sena hösten/december. Tycker dock att det är lite tidigt att släppa en sneakpeek i sådana fall, så vem vet? Uppdateringen kanske kommer tidigare än vad vi tror. Dom har ju faktiskt "lurats" så tidigare, detta är dock mina åsikter ;)!

Svar: Eftersom de senast idag bekräftade "de nya hemstallen [som] kommer att komma mot slutet på 2016", så tror jag nog inte så, utan jag tror att de menar just att stallet kommer då. Folk har dock varit väldigt griniga på sistone och typ anklagat SSO för att inte jobba ("varför fixar ni inte den där buggen?", "varför kommer det inga nya uppdrag?", "när kommer det här som-aldrig-har-bekräftats-men-som-jag-tar-för-givet-ska-komma"), så min gissning är att den här bilden delvis släpptes nu för att faktiskt visa att det händer saker och påminna om att hemstallet faktiskt är något att längta efter.
Esmeralda Silverforce

Annie L

råkade skicka nåt

Filippa Candlepie

Det här har ingenting med själva inlägget att göra, men jag måste få berömma dig. Jag älskar verkligen din blogg! Du skriver bra och målande inlägg och redigerar fantastiska bilder. Jag har inspirerats mycket av dig när jag har knåpat ihop min egen blogg och flera inlägg är inspirerade av dina. Tack för att du har skapat den här bloggen, fortsätt med det du gör för det är betydelsefullt för många!

P.S jag har en fråga. Läser du allas bloggar som folk länkar när de kommenterar på din blogg? Även min? xD <3

Svar: Tack så jätemycket! Jorå, jag läser precis alla bloggar jag kan komma åt - inte alltid dagligen, men absolut minst varannan dag!
Esmeralda Silverforce

Courtney Candlenest

Om stallet utgår ifrån denna sneakpeak och hur många andra tänker så är jag absolut jättenöjd.

Allt jag kan be om nu är att hästarna ska få "Känslor", sedan har jag väl allt jag kan be om tills jag hittar något annat att sukta efter, hehe.

Quinn Catforce

Tycker det ser jättefint ut, lite gult och matt kanske enligt bilden, men jag tror nog det ska bli duperfint, hoppas fortfarande på att det ska komma en hage! Jagtänker mig att uppdateringen kommer nångång i oktober eller senare...🤔 Vill ha nya hemstall nuuuuuu!

Quinn Catforce

Superfint* inte duper...

Quinn Catforce

Hoppas också att det finns boxar åt alla hästar som är hemma så de inte behöver stå och trängas!

Quinn Catforce

Var hittar man förresten intervjun? Vill läsa igenom den...

Svar: Finns långt bak i arkivet på SSO's nyhetssida, du kan söka i sökrutan efter typ "marcus" eller "game director" så borde du hitta direkt!
Esmeralda Silverforce

Hanna

Önskar att hemstallet kom nu på onsdag! Längtar så mycket! .-.

Hilda Firerider

Enligt mig och mina åsikter tycker jag att det ser aldeless för gult, skulle vilja ha in mer kind of rött, vitt och inte bara gult.

Alanis Moonstorm

Holy Articuno? Team Mystic ftw!

Svar: TACK! Jag är utmobbad på jobbet, det är bara jag och en till som är Mystic x)
Esmeralda Silverforce

Nora Sleepyhurricane

Ngn har sagt att det kommer i september?

Svar: SSO har inte bekräftat något själva, så man ska nog inte hoppas på för mycket än!
Esmeralda Silverforce

Minna Moonschild

Nu kanske jag har fått värmeslag, men sa dom inte i StarStable Show att det skulle bli dubbelt så många boxar, dvs 20st i de nya stallen?

Tror dom nya stallen kommer bli grymt bra!

Min gissning är att stallen kommer i....november.
Efter Halloween men innan jul-stöket.

Svar: Nej, inget är bekräftat om hemstallet mer än att det kommer i år!
Esmeralda Silverforce

Evelyn

Hej, när denna uppdatering släpps kommer rummet där man har garderoben också göras om? Det skulle vara kul om allt gjordes om och att det blev ca 10 boxar. Jag tycker att dom kanske kan ta in täcken till spelet också som man kan sätta på hästarna samt att man ska kunna mocka i boxarna efter hästarna. Skulle vara kul om det också kom att man kunde släppa ut hästarna i en hage.

Svar: SSO har inte bekräftat någon info alls om hemstallet, så ingen vet!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.