Chrome Pointer

En bra dag-idag-idag

   Jag har haft en väldigt lugn och skön dag idag och har bara rett ut en massa grejer som hängt över mig. Skönt att ha det utrett. En sjukt kul grej har planerats idag också, som ni kommer få reda på rätt snart. Ser verkligen fram emot det, men jag kan inte säga något än! ^^
 
   Det jag vill dela med er är en WIP som jag pysslar med nu. Det enda som är kvar är ryttarens ansikte samt hudton, och sen ett par tyglar. Dock hatar jag att redigera människor alls så jag försöker skjuta upp det, men nu har jag finlirat på allt så länge så jag har inget mer att peta på...
 
 
   Är i övrigt hemskt nöjd med den här, och tanken är att den ska ta över en av platserna i min header! ^^


Valle

Ska bli spännande att se resultatet! :D
Kul med ljusa färger :)!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.