Chrome Pointer

Drömnamn

   Jag gillar namnsystemet vi har på hästarna i SSO eftersom det ger lite utrymme för fantasi och roliga smeknamn samtidigt som man alltid vet att ingen kan döpa sina hästar till något jätteoffensive. Jag brukar väl klaga på att jag har dålig fantasi, men just då det kommer till hästnamn är jag alltid på g med något som passar i mitt stall.
 
   Icequeen har jag förkortat till Elsa - självklart efter en viss film.
 
   Problemet som finns är dock att man ibland tänker sig "det HÄR vore ascoolt" och sen finns inte alternativet. Såna exempel är att jag tänkte döpa mina tre "drakar" Palkia, Dialga och Giratina i Pennys stall till ----dragon, vilket inte gick eftersom Dragon inte finns i den andra rullistan. I den första finns det däremot, så hästarna fick heta Dragon----. Har haft samma grej med "Storm", som jag också vill ha i andra rullistan. Och varför finns inte "Moon"? Att döpa en häst till Moonmoon vore väl perfekt för alla oss meme-nördar?
 
   Har ni några såna där ord som ni känner skulle platsa för att ni skulle kunna sätta ihop urcoola hästnamn?






Johanna

Light i andra raden! Eller det kanske redan finns? :)

Sally Hawklord

Arrow. Definitivt Arrow. Och kanske typ destroyer eller nåt:,)

Diana Weststorm

Skulle vilja ha black i första raden.

Emmy Mightystorm

Jag tycker det hade vart Urcoolt att kunna välja "Berry" i namnen, då skulle man t.ex kunna döpa hästen till "Blueberry"

Svar: Det går redan - min blåa Urhäst heter Blueberry ^^
Esmeralda Silverforce

Luna

Black och breaker

Diana

Skulle vilja ha Shadow i första spalten. Vet ej om det finns där nu, finns dock Shade. Nörd som man är så ville jag döpa min frieser till Shadowhunter aka. Alec, men det gick ej :/

Felicia fishnose

White i andra raden skulle vilja döpa en häst till snowwhite aka snövit hon heter idag snowprinsess

Charlotte Masterwater

Ja skulle vilja ha Blessing, Black, White, Little och Sweet i båda raderna.
Några namn som hade blivit bra med dem här som jag kom på:
Littlecandy - Little Delight,
Blueblessing - Safira/Sapphire
Blackbeauty
Whiteknight
och Sweetsong.
Mer hästnamn åt folket!

Tove Skylake

Vad jag kan komma på just nu så vill jag ha mest fler namn till andra spalten, Day, Claw, Step (vad jag kommer på nu, har fler liggande på lager men fick såklart hjärnsläpp nu..). Jag vill såå gärna ha en ponny som heter Dayday, en Ravenclaw och en Quickstep i stallet!

Zuz

Dark mååååste ju komma *-*

Luna

Blizzard också btw, ville döpa min startis till Diamondblizzard, med det fick bli Diamondblaze

Ronja McKnight

Ville döpa in lila urhäst till Purple Rain..men så fanns inte Purple i förnamn så vi bli Violete -.- Hade de fått bli Purple Rain skulle han kallas Prince (efter sångren) men så blidde inte, blev en hon istället med Violetta.

Cecilia Gladefield

Vill döpa min Andalusier till Panda i första alternativet då hans smeknamn är Pandan ^^ Thunderspirit heter han för tillfället som jag tycker inte riktigt passar. Att ha moon och dragon som andra alternativ skulle vara toppen.

Corinne Slowpaw

Skulle vilja ha Rain, Back, Silver, Double, Prince i första och Cool i andra.

Sigrid Winterdotter

Jag ville döpa min startis till Moonmoon, men jag blev JÄTTELEDSEN när jag såg att det inte fanns. Det blev Wishwish istället.

Ashley Foghill

Skulle gärna vilja ha Crystal som alternativ :)

Piper Northmountain

Jag hade tyckt att det varit kul om man kunde döpa sina hästar till t.ex Thunderstorm, Bluemoon x)

Linda Sweetstorm

Golden har jag saknat några gånger :)

Tilde Darkstorm

Ja, många gånger! Först så saknar jag Red i andra rullistan då jag jättegärna vill ha det fuxfärgade fullblodet som Big Red "Secretariat". Men något jag vet aldrig kommer komma men som jag hoppas på är War. Alltså åh vad gärna jag vill döpa en häst till Warheart. Jag älskar böckerna om Krigahjärta (Serien Blodsbandet) och fy farao vad jag vill ha en häst döpt efter den serien. Dessutom så vill jag ha Storm och Moon som alla andra. Vill ju kunna döpa en häst efter mig, Darkstorm ;smirk;.

Nejmen hästnamn är något som jag kan sitta och pyssla med i flera timmar. Älskar de nya namnen, särskilt Escape och Desire. Jag menar, hur coolt är det inte att kunna döpa en häst till Norrflykt eller Stort Beslut (Btw, Big Desire är ett grymt namn för en galopphäst enligt mig, hehe)?

Ditt favoritnamn/ det namn som är coolast enligt dig?

Nej ska sluta babbla nu. Det ligger en oläst bok och väntar på mig (Som kommer vara utläst när du läser detta).

Tilde Darkstorm

Heh, såhär i efterhand kom jag på att Desire betyder begäran/önskan och inte beslut... Dumma mig haha

Melissa Dragonnight

Jag skulle tycka att det var häftigt med Riverdream. Jag och min mamma har precis bytt namn till Ådröm (anledning är för att Eniro sa fel åt oss) och det finns INGEN mer i världen som heter det! :) Inte det finaste namnet men skulle vara coolt med ens eget efternamn! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.