Chrome Pointer

Det nya flödet på Instagram...

   Nu har ju Instagram lagt om sitt flöde, så att man bara ser poster som "är intressanta för en". VILKET SUGER! Jag håller ju liksom reda på vad jag har sett genom att scrolla igenom mitt flöde för att se vad alla jag följer har lagt upp inom ett visst tidsspann, om posterna kastas om efter "hur intressanta" de är för mig finns det ingen logik i flödet alls. Jag är jätteirriterad och om de nu ska envisas med det här kan de väl åtminstone ge valmöjligheten för sina användare att få se saker i tidsordning? Jag får intrycket av att jag inte får se alla bilder från de jag följer, för flödet är helt stendött just nu och har varit i åtta timmar...
 
 
   Jag crunchar rykten på Penny Kinglee just nu, och bara idag låste jag upp ett antal väntande uppdrag. Jag gör mitt bästa för att spela in grejer nu då jag faktiskt hinner, men samtidigt vill jag inte släppa för många videor nu på sommaren för det är ändå så få som är hemma och ser dem. Spela in videorna är ju en sak, men om de ändå ska släppas känns det bättre att göra det då folk faktiskt kan se dem.
 
   Så mycket mer än så har jag inte att komma med just nu. Eller jo, nu finns min Pixignomjakt ute på YouTube!
 


Iris Highgarden

Håller med dig med Instagram! önskar att man kunde välja om man skulle ha tidsordning eller "Intressanta inlägg".

Hazel Oaklord

Jag gillar inte heller hur flödet på instagram blev, tycker det ska vara i tidsordning :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.