Chrome Pointer

De första nio

   Från vänster till höger - Ash, Helios, Misty, Gigi, Poppy, Arwen, Freya, Remus och Iddy
 
   Jag har rotat igenom mina gamla fotomappar på sistone och hittade denna bild. Herregud vad länge sen det var! Nio hästar ägdes då av Esme Silverforce och än hade inte Azkaba- förlåt, Hästön, behövts användas. Nu är det... jösses, vad kan det vara, nästan trettio hästar som ägs av Esme och många av dem får komma hem till stallet alltför sällan. Katastrof, men det är så dyrt att skicka dem fram och tillbaka :(


Valle

Nu när dom har bekräftat att vi kommer få en stalluppdatering, så hoppas jag verkligen vi får tillgång till mer hästar att ha i stallet. Tycker det är lite depp att slänga alla till hästön, då det blir lite dyrt i mängden. Man vill ju ha alla hästar i stallet ;)!

Filippa Candlepie

Det känns som att jag stalkar dig nu, men det får du stå ut med! ;D
Iaf, jag har precis startat en ssoblogg och jag undrar om det är okej att jag tar inspiration från dina inlägg? Inte härma eller något sådant, men jag har ett inlägg i utkastet där jag har skrivit om just hemstallet och hästarna - självklart så har jag nämnt att jag har tagit inspiration från dig men jag tänkte bara dubbelkolla att det är okej med dig. :)

(Det blev lite luddigt, kanske.. xD)

Svar: Skriv precis om vad du vill, mig gör det inget! :)
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Jag har bara 8 hästar ännu så hästön har inte behövts ännu, men så fort jag har råd ska jag köpa en massa hästar såå... Snart behöver jag nog hästön!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.