Chrome Pointer

Där försvann pengarna

   Jag hade bara tänkt traska till MediaMarkt efter jobbet för att köpa ett par spel, och då passade jag på att spela Pokémon GO på vägen. Hittade inte det jag skulle ha i butiken men hittade en massa spännande Pokémon. Vandrade vidare till ett varuhus där jag brukade köpa spel då jag var yngre. Spelade Pokémon GO. Hittade inte det jag var ute efter men hittade några grymma Pokémon. Gick till bussterminalen medan jag spelade Pokémon GO. (För er som bor i Stockholm så är Kungsan ett grymt tillhåll att spela på) Åkte halvvägs hem och traskade in på MediaMarkt där. Inte där heller. I ett sista desperat försök hoppade jag på ett ben till BR (jag har skavsår) och HITTADE DET JAG VILLE HAAAAAAA!
 
   Jag köpte alltså Pokémon Y och Pokémon OmegaRuby. Har känt ett tag att jag ville utöka samlingen. Jag bestämde mig efter Gen V att sluta köpa ALLA Pokémonspel som kom ut för det var inte värt det - men i efterhand har jag kommit fram till att just Gen V bara var en så otroligt svag Generation. Gen VI är GRYM och jag har höga förväntningar på Gen VII, som släpps i höst. Dessutom går det nu att förbeställa Pokémon GO Plus, vilket jag ska göra. Jag ska prata lite mer om det en annan dag! Iaf, både X och AlphaSapphire imponerade så mycket på mig att jag absolut skulle ha systerspelen. Jag vet inte riktigt när jag ska börja spela dem, men det är betryggande att ha dem hemma nu eftersom de är slutsålda typ överallt, haha.
 
   Om vi nu bortser från Pokémon (vilket är svårt, för även om jag är lite barnslig i själen känner jag mig som ett barn på nytt och vill bara åka in till Stockholm och kuta runt med telefonen i högsta hugg, haha) så är jag astaggad på att spela SSO igen. Professor Hayden är en av mina favoritkaraktärer i hela spelet och det ska bli askul att spela igenom de nya uppdragen med honom! Jag har varit rätt avskärmad från alla SSO's sociala medier så jag har ingen koll på vad det egentligen handlar om (glömt vad som stod i nyheterna haha), men det blir nice :D






Valle

Har inte laddat ner det, pga att mobilen är pannkaka. Men min granne hade en pokemon i sin trädgård, han fick ett par random människor som bara gick in! Han vart lite chockad när en kille var i busken, men jaja!

Alexandra Goldnose

Hej Esme! Skulle jag kunna få intervjua dig till min blogg?

Svar: Visst! Du kan gärna maila mig på Esmesilverforce@gmail.com :)
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Haha vi hade en Pokémon i badkaret! 😂😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.