Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Vilka intressen har du utöver SSO?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Mitt stora intresse i livet är hästar, och med det ridning. All information om hästar är dock intressant information, och det alla med lite erfarenhet om ämnet vet är att ju mer man lär sig, desto mer inser man hur lite man vet. Jag jobbar deltid hos en före detta landslagsledare inom ridsport och inte ens han, trots ett långt liv bland hästar är fullärd. Jag skulle vilja veta mer än jag gör och jag vill prova fler saker, men det kommer väl inom sinom tid. En dröm jag har är t ex att gå en travkurs och lära mig köra hästar!
   Kreativa saker som målning, skrivning och foto är tre andra stora intressen. Fotograferandet har jag dock inte hållt på med på flera år och jag har i princip glömt att jag någonsin kunnat, vilket inte var så hemskt mycket till att börja med. En gång i tiden kunde jag lite klumpigt hantera en systemkamera, numera tar det rätt mycket längre tid innan jag får ordning alls på inställningarna...
 
   Bild fotad under mina "glansdagar" - eller rättare sagt, på den tiden då jag hade ett ringaste hum om hur man hanterar en kamera, haha
 
  Något som hör ihop med mitt intresse för att skriva är mitt intresse för att läsa. Då jag var yngre läste jag otroliga mängder hästböcker, som bytts ut mot fantasy och sci-fi under årens lopp. Numera läser jag inte hälften så mycket som jag skulle vilja, vilket mestadels beror på att jag har lite svårt att hitta böcker som jag känner lust att läsa.
 
   Något mina vänner gärna har påpekat de senaste tio åren är att jag är väldigt allmänbildad, vilket märks bra ibland och väldigt lite i andra situationer. Jag har ett stort intresse för nördfakta, jag älskar historia och trots att jag avskyr naturämnen som biologi är jag väldigt fascinerad av evolution och jag har ett stort intresse för dinosaurier och utdöda djur. Jag kan spendera timmar på internet och läsa upp mig om allt inom ämnet, och i true Asperger-anda har jag inget emot att repetera informationen.
 
 
   För att vända på frågan och nämna mina o-intressen kan vi peta in att jag är hemskt dålig på att städa, haha. Mitt skrivbord ser ut som en krigszon!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.