Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Vilka inlägg tycker du minst om?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Då jag läser andras bloggar undviker jag rollspelsinlägg samt inlägg om championat. Just det sistnämnda var väldigt vanligt för några år sedan och jag tyckte det var dötråkigt, haha. Det var typ bara bragging, man skulle visa upp hur bra man varit i championaten och jag kunde inte bry mig mindre, haha. Såna inlägg har alltid bara varit sådana som jag scrollar förbi!
   Jag ogillar också inlägg som enbart handlar om negativitet. Det är skillnad på att bara kasta skit och att komma med konstruktiv kritik!
 
   Annars är jag all in för det mesta - men som tidigare konstaterat, analyserande inlägg gillar jag allra bäst :D


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.