Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Vilka bloggar läser du?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Jag läser alla aktiva SSO-bloggar jag kan lägga vantarna på. Tyvärr är jag helt värdelös på att kommentera, men jag har perioder då jag gnuggar geniknölarna och försöker lämna genuina reaktioner och tankegångar för att uppmuntra och driva vidare.
 
   Nästan alla svenska SSO-bloggar finns samlade på Jorvikipedias bloggsida, och jag brukar ofta gå igenom hela listan på jakt efter nya saker att läsa. De flesta aktiva bloggarna följer jag även via Bloglovin', för att slippa hålla koll på så många bloggar i huvudet. Man kan tänka så här - om bloggen finns på Jorvikipedia kan ni hoppa upp och sätta er på att jag har läst den!
 
    Ikon som skickats ut till många svenska bloggare direkt från SSO, som tack för att man skriver om spelet
 
 
   Anledningen till att jag inte skriver en hel lista här är för att jag alltid känner att jag glömt någon, vilket troligen slutar i att just den bortglömde känner "åh nej, hon läser alla bloggar förutom just min" - så hellre ingen nämnd, ingen glömd! :)


Zsuzsanna Silverrock

Hur kommer man med på den listan med bloggar? :D

Svar: Bara att lämna en kommentar längst ner på sidan! :)
Esmeralda Silverforce

Meja Crazyrock

Smart val Esme. Om du skriver alla bloggar du läser men glömmer bort nån skulle det nog bli ett himla tjafs!

Valle

Smidigt! Dock är det många på listan som tyvärr inte är aktiva längre, och det behövs verkligen fler aktiva bloggare! Det är så många som har slutat, och snart känns det som det inte finns så många kvar.

Svar: Vi rensar lite då och då, oftast under årets första månader och då plockar vi bort de som inte varit aktiva på ett par månader. Är ju trist att ta bort någon i förtid, samtidigt som man inte vill ha oaktiva bloggar på listan...
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Har skaffat ny blogg btw, och nu har jag fixat tidsskillnaden tills på onsdag ^-^ Är sjukt stolt över designen!!

Arina Crazyborn

La nyligen till min blogg på Jorvikipedia :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.