Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Vad får dig att sluta följa en blogg?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Om jag väl har fastnat för en blogg försvinner jag inte därifrån i första taget. Däremot finns det förstås saker som kan jaga bort en:
  • Avsaknad på inlägg under väldigt lång tid
  • Typ femton stycken "förlåt för utebliven bloggning"-inlägg på raken
  • Bloggning om att man använt buggar i spelet (jag stöttar ingen bugganvändning på något sätt)
  • Direkta attacker mot andra spelare
 
   Det är förstås många, många bloggar som jag följt och sedan slutat följa - men nästan alla beror enbart på att bloggaren valt att lägga ner. Just nu är det extremt dött bland bloggarna och det är verkligen supertråkigt - för det är verkligen inte brist på saker att skriva om som ny SSO-bloggare! Jag kan ju få soppatorsk ibland, men jag har ändå skrivit i tre år och skrivit flera tusen inlägg, så det är ju en annan femma... Tror det handlar mest om att folk blir "lata" och föredrar video framför text, och många bloggare lägger ner då de inte kan locka läsare. Andra hittar bara ingen inspiration till att skriva. Jag är tvärt om mot majoriteten, jag blir så sjukt uttråkad framför en video och vill läsa det istället för att kunna ta det i min egen takt - och texter känns alltid mer genomtänkta.


Quinn Catforce

Jag gillar att skriva jättemycket och skriver allt i detalj! Jag har tänkt på att kanske starta en blogg, men jag har flera anledningar till att inte göra det:
1 jag vet inte om jag skulle få för mina föräldrar
2 jag skulle glömma bort att skriva och när jag kommer ihåg igen skulle jag inte orka (om jag känner mig själv)
3 jag skulle inte komma på nåt att skriva, fast det finns så himla mycket ändå
4 jag skulle inte ha tid att skriva
5 jag skulle inte komma på nåt bra namn!
Bara några av anledningarna till att jag INTE startar en blogg just nu! Kanske i framtiden?! Vem vet!?

Cecilia Gladefield

Håller helt med när det gäller buggar och folk som inte beter sig hövligt mot andra. En annan grej som tvärt får mig att sluta läsa är folk som har tittat i spelfilerna och sedan lägger upp och skriver om det. Det ser jag ingen vits med då jag personligen tycker att det är så otrevligt mot sso-teamet och andra spelare att spoila på det sättet. ^^

Svar: Spelfilerna ja! Det händer (tack och lov) så sällan på bloggar numera så det hade jag helt glömt. Men jo, det är en till grej som får mig att direkt fly från bloggen!
Esmeralda Silverforce

Valle

En sak jag stör mig fruktansvärt mycket på är när man följer en blogg, och sedan börjar den bli mindre och mindre aktiv. Sedan lägger ägaren upp inlägg där dom lovar saker, och säger förlåt det händer inte igen mm. Men sedan händer inget, och då tycker jag det är bättre att ta en paus eller sluta. Sedan förstår jag dom som tappar intresset, men läsarna vill ju ändå ha bekräftelse om vad som händer. Sen så läser jag inte bloggar som hänger ut andra spelare, eller är dryga och otrevliga mot sina läsare. Förlåt för allt det negativa ;)!

Sigrid Winterdotter

Ja, min blogg är från och med nu officiellt inaktiv.

Stephanie

Det finns en blogg som heter starstable.blogg.se. ägaren startade bloggen 2010 och skrev TVÅ inlägg men sen dess har hen inte skrivit nåt...

Alanis Moonstorm

Åh, känner mig träffad haha. Jag har ett lååångt blogginlägg jag jobbar sporadiskt med, men har så lite energi över för sso just nu så tar det lite när jag känner fört. Sedan har jag ju ideer på saker och skriva och en häst som måste ut på min hästsida. Meh, det är för varmt för att vara produktiv.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.