Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Vad får dig att följa en blogg?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Det finns några punkter som gör att jag vill fortsätta följa en blogg.
 
  • Den ska vara välskriven.
  • Jag föredrar lättnavigerade bloggar, så att man kan hitta grejer. Tyvärr så ogillar jag bloggar som ligger på Weebly, eftersom det blir mer hemsida än blogg och ofta måste man klicka sig runt lite för att ens hitta till själva blogginläggen. Inget ont mot skribenterna, jag tycker bara Weebly är obekvämt att läsa.
  • Uppdatering åtminstone ett par dagar i veckan är absolut att föredra. Jag är en sån som lätt glömmer bort att en blogg existerar om uppdateringen på den uteblir!
  • Det är förstås alltid trevligt med bilder som är relevanta för inläggen.
  • En snygg bloggdesign är absolut inget måste - men det är ett plus i kanten!
 
   Det som är allra viktigast är nog ändå att man känner att bloggaren gillar vad en håller på med, och har roligt med skrivandet. Det är sånt som gör att man håller på länge!
 
   En av mina uråldriga headers, från tiden innan Starstableonline Wiki blev Jorvikipedia och innan jag hade införskaffat domännamn och gjort en logga. Headern är "genomskinlig" och var riktigt nice över den blå bakgrund med stjärnor jag hade då!


Valle

Håller med dig om weebly! Har själv försökt lägga in arkiv och sådant, men det är nästintill hopplöst. Men det är en bra portal om man inte är bra på kodning, och då är det lättare att designa.

Filippa Candlepie

Okej, det här är seriöst läskigt! Jag har ett inlägg i utkastet på min blogg med samma bloggutmaning som du skrev om här uppe, och jag har tagit upp alla dina punkter! :o Nu kan jag ju inte lägga ut det.. x)

Svar: Hahah det är väl klart du kan :)
Esmeralda Silverforce

Miranda

Föredrar weebly, där finns ingen reklam, råkade klicka på en reklam som var minst sagt konstig

Agnes

Jag gillar nog Weebly mer. Gillar inte reklamen på blogg.se, den är lite störig och ibland konstig. Kan man förresten välja vilken sorts reklam man vill ha på sin blogg?

Svar: Blogg.se är för hemska med sin reklam sedan början på sommaren, går inte att bli av med den alls och den är svinful...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.