Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Vad bloggar du om?

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Jag tror på att man ska blogga om det man tycker är kul. Att blogga bara för att bli populär, vilket många har testat i vårt community genom åren, det är helt värdelöst och de som satsar på det brukar sluta innan de ens har börjat.
   Det finns två grejer som jag tycker väldigt mycket om, och det är dels hästar och det är dels spel. Oftast PC-spel, men jag sitter och knåpar både på Nintendo och mobil vid tillfällen. Att det ändå finns kombinationer på så sätt att det finns datorspel om hästar - det är ju liksom så bra det kan bli! Och att jag aldrig riktigt har växt ur hästspelsstadiet, trots att spelen anses vara för endast barn - vad sjutton gör det, då jag har växt ur så mycket annat? Världen vore förjäkla tråkig om alla växte ur allt barnsligt.
 
   Jag är tydligen inte cool nog för att hänga i Jorviks toppskikt, bähääää
 
   Mitt huvudämne är alltid allt som handlar om Jorvik (alltså Starshine Legacy, Star Academy, Star Stable och Star Stable Online), men jag blandar gärna in andra spel jag spelar och ibland hamnar lite övriga hästgrejer här just för att det är häst. Och, så som jag ofta säger - det absolut bästa med att ha blogg är att man får skriva om precis vad sjuton man vill och ingen har rätt att säga något annat! ^^
 
   Då man får skriva om vad man vill gör det inget att man har dålig humor (y) Bild från Harry Potter & the Order of the Phoenix!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.