Chrome Pointer

Cecilias bloggutmaning: Tre styrkor och tre svagheter

   Plocka på dig bloggutmaningen själv härifrån!

 
   Tre av mina styrkor:
  • Jag har en benägenhet att lösa problem på okonventionella sätt, som visserligen ibland krånglar till saker för mig men oftast slutar det i en rätt bra lösning som ingen riktigt tänkt sig.
  • Jag har en förmåga att ta till mig information om saker jag är väldigt intresserad av till den grad att jag rätt ofta förvånar även mig själv. (Däremot saker jag inte är intresserad av, oavsett hur många gånger jag får informationen berättad för mig... det går ju inte lika bra det)
  • Jag får ofta höra att jag är väldigt pedagogisk, särskilt med yngre barn, och det tycker jag absolut är en styrka.
 
   Tre av mina svagheter:
  • Delvis pga min Aspergers, delvis pga hemskt dåligt självförtroende, har jag väldigt svårt att umgås med andra människor under en längre tidsperiod. I väldigt trygga miljöer går det mycket, mycket bättre, men om jag är omgiven av människor jag inte känner väldigt bra under en längre tid (t ex från tidig morgon till sen kväll) blir jag så "trängd" och trött att jag blir enormt illamående. Det är liksom en kamp att hålla sig social, vilket är väldigt tufft särskitl då man försöker lära känna nya människor.  Hur mycket jag än vill så går det inte.
  • Jag är alldeles för snäll och godtrogen för mitt eget bästa, vilket har huggit mig i ryggen rätt många gånger.
  • Jag har väldigt svårt för att ta tag i "vuxengrejer". Prata i telefon med läkare och liknande, ta itu med räkningar, abonnemang och försäkringar - allt som egentligen hör vuxenlivet till är jättejobbigt och jag brukar hantera det med ett smärre dödsvrål i en kudde. Det mesta blir ju gjort i slutänden, men herregud vilken ångest som uppkommer på vägen.


Eawysims

Känner igen mig supermycket i det där med är man intresserad så är det hur lätt som helst att lära sig, men när man tycker nåt är ointressant då går det bara inte.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.