Chrome Pointer

Åtta avsnitt blev det

   Så igår avslutade jag mina inspelningar av PennyGirl-spelet, Episod 3! Jätteskönt att ha det ur världen. Blev lite flummigt där i mitten, eftersom jag spelade in fem episoder på raken. Det kommer dock dröja lite innan ni får se serien, eftersom min pågående serie med Harry Potter ska postas i sin helhet på YouTube innan det är dags för PennyGirl att fortsätta.
 
   Penny och hästen DIxie - som var tvungen att döpas om och därmed fick det otroligt fantasifulla namnet Pixie. Pixie blir i vilket fall den hästen Penny rider i Episod 3!
 
 
   Under dagen kommer det ett nytt avsnitt av SSO Ride Through, så håll korpgluggarna öppna!


Ellie Sweetlord

Vet du hur man får fler inlägg på sin startsida? På min blogg har jag bara 3 inlägg.

Svar: I din kodmall för startsidan tror jag du ska leta efter "content", och där ska det finnas en procentsats (det står säkert typ "15%" nånstans där) - ändra procentsatsen tilll något högre och se om det gör någon skillnad (alltså ändra till typ 200% eller något och se vad som händer). Tänk dock på att vara försiktig med att rota i kodningen för om man sabbar något kan det vara svårt att hitta vad man gjort.
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Nu provade jag starta en blogg, men hur får man fler kategorier där uppe på sidan? högst upp har jag bara "om mig" och "arkiv" och ovanpå headern har jag bara allmänt?! startade för typ 3 timmar sedan så jag har inte hunnit göra så mycket än...

Svar: Det som är är ju att du behöver koda in de element som inte finns i din design, om du ska hålla dig till den. Om du vill läsa mer om webbdesign, i synnerhet bloggdesign kan du klicka på knappen "Webbdesign för SSO-spelare" till vänster i min meny, där jag har samlat alla mina designkurser.
Esmeralda Silverforce

Miranda Darkwood

Visste du at du kan spille Penny Girl ved å kjøpe det på http://myhorsefriends.dk ? Kjøpte mitt spill der, spesielt ettersom jeg ikke er medlem av Penny girl selv...

Svar: Den sidan hatar mig, kan inte ens signa upp xP
Esmeralda Silverforce

Kajsa

Hej hur hittar man medlemsnummer och loggar in för att spela pennygirlspelet om man inte är medlem? köpte det på loppis :/

Svar: Utan medlemsnummer kan man inte spela, och medlemsnummer har man ju inte om man inte varit medlem i PennyGirl - sorry!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.