Chrome Pointer

Allmänt dålig dag

   Fint väder är det iaf - men för varmt för mig. Jag har hittat en massa Pokémon ute i Stockholm, men däremot hittade jag inte något SSO-relaterat i de bokhandlar jag kikade in i på vägen hem. Jag som ville ha ett pennskrin, buhäää Äh, ska kolla in i några fler i morgon och se om de har något! Om inte annat vill jag bara se om det nu finns SSO-grejer att köpa inför skolstarterna, haha. Kanske inne på typ BR om inte annat?
 
 
   Jag har sån brist på inspiration att jag bara vill ge mig själv en stor kick i arslet, men ingenting klickar just nu. Svintråkigt, särskilt eftersom jag hemskt gärna vill skriva något kreativt men det tar emot så mycket! :( Vet dock vad det beror på, och jag hoppas det kommer släppa inom några dagar.
   Tänkte iaf dra igenom en massa rykten på Penny Kinglee idag, och jag ska göra några rykten med Esme också. Det är ren och skär lathet som ligger till grund med att jag inte är klar med allt, men lite kanske ligger i att man inte vinner något på det heller. Jag har ändå bara Eremiten, Månskäreby och... ehm ja, de två, haha. Jag tror dessutom jag är populär med båda, så det är inte så mycket kvar. Aja!
 
   Jag ska försöka starta igång PennyGirl idag också - har hört att spelet kraschar för fler och fler nu och om det nu ska ge upp helt tänker jag att det åtminstone kunde vara bra för mig att spela in hela min videoserie om det!


Sigrid Winterdotter

En Annan Bokhandel i Skärholmen har... vet inte om du bor nära skhlm men men :P

Filippa Candlepie

Kan du inte skriva lite mer "Nostalgitrippar? Älskade de inläggen! :) <3

Miranda

Kan du inte skriva vad du tycker om olika hästraser i SSO? För och nackdelar osv?

Valle

Prata om Howrse/berätta :)!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.