Chrome Pointer

Aideens sång

   Jag älskar musiken i Star Stable. Allt från de gamla spåren från Starshine Legacy (framförallt Devine Friends, Winner's Circle och Stonehenge) till de nya spåren från Epona och Sydhoven, musiken är grym. Ett musikspår som jag vill höra mer av är Aideens sång, som Lisa spelade på Aideens harpa i ett huvuduppdrag.
 
 
 
 
   Låten är så himla fin och jag skulle vilja lyssna på den igen och igen. Förr eller senare kommer jag ju spela igenom det här igen, eftersom jag spelar spelet på nytt med Penny Kinglee, men det lär ju dröja... och låten är så himla fin.
 
   Har ni något favoritsoundtrack från spelet?


Sigrid Winterdotter

Ja, den var lugnande på något vis.

Valle

Oh, jag önskade att varje sån händelse skulle spelas in automatiskt! Är så dåligt på att fota på sådant som inte lär göras om igen. Alltid kul med minnen jue!

Jane Candlenose

jag älskar musik från ssl och tycker även att musiken från dino, epona och sydhoven är amazing kan typ inte välja fins så mycket bra musik från jorvik spelen <3

Hazel Oaklord

Musiken som spelas på Sydhoven är ju underbar!

Alexandra Goldnose

Åh älskar också musiken, så mysigt på något vis! :)

signe swordstar

Älskar den på sydhoven och Aidiens harpa, lysnade på sen kanske 30 min innan jag gjorde uppdraget cx

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.