Chrome Pointer

Vet ni hur svårt det är med grönt?!

   Jag vill ha en grön bloggdesign nu, men jag glömmer alltid hur förbaskat svårt det faktiskt är att göra ett grönt färgtema som känns friskt men samtidigt inte skrikigt. Dessutom har jag råkat spara över det förra gröna temat jag hade, skillat haha. Hade varit praktiskt att kunna kolla vilken färg jag hade då. Jag vill inte krångla till det så mycket, men jag vill bli av med snön här på bloggen.
 
   Idag såg jag btw något nytt i spelet - ni vet hur Game Masters har gul text i chatten? Nu finns det även en grön text, som tillhör namnet Moderator. Ja, bara Moderator. Väldigt intressant, särskilt eftersom moderatorer är något som många av oss har bönat och bett om i flera år! (Jag har dock bara sett det en gång, so here's hoping!) Någon som jag däremot blir förbannad över är då folk ska försöka provocera fram en reaktion för att veta mer. Seriöst, uppför er som folk. Tycker det är lite extra vidrigt då vuxna spelare som många unga ser upp till gör detta. Om man vet att många ser upp till en kan man åtminstone försöka vara en god förebild då man syns som mest. Aja, jag har idag sett mycket som jag tyckte var enormt opassande i SSO men jag anmäler alltid allt jag ser som bryter mot spelets användarvillkor, och jag hoppas att fler gör det. Det är sånt som gör skillnad.
 
   Nurå, ska försöka hitta min gröna ton (inte den som fanns i chatten though haha way too bright) och försöka få ordning på bloggdesignen. Har inte tid att sitta med den hela helgen, måste spela in nya videoklipp och förbereda för nästa vecka, då jag kanske ska dra iväg på blixtvisit till hästgården där jag jobbar till och från. En heldag där med lite ridning och stalljobb skulle verkligen inte sitta fel! :D






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.