Chrome Pointer

"Var finns den hästen?"

   Jag får numera ofta frågan "Var köpte du den hästen?", för att folk letar hästar och uppenbarligen så finns det så många hästar så det är omöjligt att ha koll på var alla finns. 
 
   Sparkle är ett exempel på hästar som flyttat. Då denna fluffiga skrutt kom till spelet fanns den vid Ferdinands Hästmarknad, men idag hittar ni ponnyn vid Stallet Gyllenbladet.
 
   Ni ska dock inte lita för mye på mig, för många hästar har flyttat runt och står inte på samma ställe nu som då jag köpte dem. Hästmarknaden t ex är ett sånt hopkok så man minns aldrig vilka hästar som är där x) Så lite inte på mig i den frågan, utan använd er av Jorvikipedia eller Star Stable Database för att se var hästarna finns i ett mer modernt tidssammanhang. Det är ändå bra att veta var man kan leta info själv, så man snabbt kan kolla var det man vill ha finns utan att behöva vara beroende av någon annan ;)


Sally Hawklord

Grattis till 8000 prenumeranter på Youtube:DDDD

Svar: Taack haha
Esmeralda Silverforce

Ada Wolfdaughter

Jag tyckte inte om hur de höll på o flytta runt hästarna där ett tag :(
Vet inte om de gör det fortfarande? alltså att det är olika hästar på hästmarknaden hela tiden...
Blev himlans rörigt där ett tag tyckte jag iaf och man visste aldrig vart hästarna fanns! Nu har jag iof inte köpt häst på länge så då spelar det inte så stor roll för mig :P

Svar: Jag tror de har gjort en sån där stor omflyttning, sen har en eller två hästar flyttats nån annan gång också. Efter den stora flytten tappade jag greppet totalt haha och jag har fortfarande rätt dålig koll på var många hästar finns, men det är ju lätt att kolla upp ändå :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.