Chrome Pointer

Vad gör en bra SSO-blogg?

   Nu är det helt upp till er. Vad gör en SSO-blogg till en bra SSO-blogg? Vad är det som gör att man vill läsa just den bloggen?
 
   Esme och Quartern d'Artagnan






Leah Pandalake

Jag lockas av din fina webbdesign - din header, alla fina detaljer och man gör sig lätt hemmastadd här. Bloggen är också lättanvänd.

Men nu, till det främsta. Sättet du formulerar och uttrycker dig på är nog en av de främsta anledningarna till att jag hänger här varje dag. Du har en underbar fantasi och jag tycker du har en fin personlighet, inte som alla andra liksom. Jag upplever dig också som en engagerad person som verklihen vårdar bloggen. Jag måste ha glömt något

Alltid något kul här! :D

Svar: Tack för berömmet!
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Jag tycker att en bra sso-blogg ska ha en fin design så att man känner sig lockad av att läsa den. Inläggen ska helst vara välskrivna (Utan stavfel och grammatikfel så att säga, stör mig väldigt mycket på det). Inläggen ska vara varierade så att det t.ex. inte bara kommer upp outfits hela tiden och gärna inlägg som man kan diskutera vidare i kommentarerna.

Har säkert en massa fler förslag men har nästan inget batteri på mobilen haha...

Arina crazyborn

jag tycker din blogg är SUPER bra och läser allt du lägger upp VARJE dag, och den är såå bra kan inte sluta läsa

Charlotte Masterwater

Varierade inlägg som är diskuterar i kommentarerna är en viktig del tycker jag. Jag själv älskar att diskutera saker och skriver ofta svar i kommentarerna på de bloggar jag kan och läser.
Sen också att bloggen är fint designad men utan att det blir för mycket så att det blir jobbigför ögonen att titta på. Om det på någons blogg finns länkar till andra bloggar brukar jag kolla in dem också ;)000

Vanessa Niqhtpaw

Att man inte härmar typ alla inlägg (som någon annan skrivit) utan har fantasi och skriver några egna inlägg också. Lyssna på läsarnas idéer. Snygg design och inte för många pauser utan typ ett inlägg/dag.

Matilda Southtree

Bra bilder, skrivs utan stav & grammatikfel, intressanta inlägg, om de säger att den ska vara aktiv så ska den vara det, design som man kan se texten bra i (ett stort plus om den är fin också :D), ja det var väl de xD

Melissa Dragonnight

Jag tycker att din blogg är bäst för att du har med både intressant fakta och roliga saker att läsa. Du har även med bilder i nästan varje inlägg vilket gör att texten inte ser lika lång ut och därför blir roligare att läsa. Det är även jättebra att du har "undertexter" under bilderna! Jag läser alltid det först och kollar om det är något intressant... Om det är det läser jag vidare (som jag oftast gör)!
Din blogg är helt enkelt jättebra! ;)

Francesca

Jag tycker du är en bra SSO-bloggare för att du skriva bra saker, man får tips på oufits, hästnamn. Din blogg är helt enkelt super bra Esme!

Simone Liondaughter(Simba)

Jaa du...det är väl att man är sig själv när man skriver bloggen.Och att man skriver inlägg om saker man tycker om,och kanske ibland vad andra tycker om.Och att kunna se vad ens läsare vill läsa mm.Och kunna ge ut information om något hänt i spelet.❤️

Nellie Beecamp

Det jag först reagerar på är bloggdesignen, om den är rörig och dåligt kodad så tappar jag oftast intresset över en blogg. Samt bloggar där det oftast bara läggs upp bildinlägg utan text. Jag är inte emot användandet av bilder men vill gärna att de har någon knytning till texten eller används för att fylla ut en kort text.

Det som för mig skiljer bra bloggar från riktigt bra bloggar, är bloggarens egna "tankar och idéer" om vad som kan komma i framtida uppdateringar. Samt hitta samband mellan olika karaktärer i sso, så som du gjorde med lasagneälskare inlägget.
Varför jag tycker att det är så bra är för att det sätter igång tankarna hos läsarna som också börjar fundera och blir nyfikna på bakgrundshistorian.

Finns så mycket mer men ska avsluta nu så jag inte skriver en allt för lång kommentar. ;)

Minna Silverhill

Den perfekta bloggen för mig är när man varierar i inläggen, skriver som man själv tycker och gör något som är ens egen grej typ.

Kajsa Blueyard

Jag gillar när det är varierande inlägg som det faktiskt står något vettigt i. Det är såklart roligt om den uppdateras varje dag, men hellre varannan dag med bra och välskrivna inlägg. Jag gillar när även när man lägger in foton och text så att det smälter samman, inte bara bilder i ett inlägg och sedan bara text i ett annat. Sedan är ju bloggdesignen ett + om den är fin! Tycker även om konspirationsteorier, läsa vad man tror kommer hända vid t.ex. fornkungens bergsväg och om vi kommer få veta mer om rymdskeppet ovanför galoppbanan? ;)

Diana Sweetgirl

En bra SSO blogg.. Hmm.
Jag gillar när det är en aktiv blogg (1-3 inlägg varje dag). Men om det är långa, välskrivna och vettiga räcker det med 1 inlägg varannan dag, ett ex. på ett roligt inlägg var när du skrev om vilken slags utrustning du använder i SSO, samt att du motiverade varför.
Jag fastnar personligen för hur headern ser ut (stavade jag rätt??).
Just SSO bloggar tycker jag är väldigt roliga om det är, som sagt, välskrivna inlägg. Man märker ganska lätt vilka inlägg som bloggaren har lagt ner tid på och vilka inlägg som inte fått tillräckligt mkt "Kärlek". :)


Rosalie Silverside

Bra grammatik, uppdatering minst 5 gånger i veckan cx

Antoinette Silverforce

Ja alltså måste bara börja med att säga att du har nog den bästa blogg (iaf SSO blogg) och jag hoppas verkligen att du kommer att hålla upp den ännu länge. Men nu till saken en bra blogg så ska det vara lätt att kommentera på och osv. Inläggen ska vara varierande och saker om sin egen åsikt. Det är alltid kul att om det är inlägg som man sedan kan diskutera saker om. Så finns det säkert tusen andra saker men det här är nu kort fattat.❤❤😂

Svar: Snällt sagt av dig, tack!
Esmeralda Silverforce

Iris Highgarden

Att den uppdateras med jämna mellanrum (vill absålut inte sätta någon press på dig).

Svar: Haha för min del är det chill, jag frågar inte för min egen skull :)
Esmeralda Silverforce

Wilma Youngforest

Jag tycker det är viktigt med välskrivna inlägg. Helst lite längre än någon mening och även med bra innehåll och bra formulering! :)

Nikki

Jag lockas av intressanta ämnen och att den har en handling så de liksom inte blir idag var jag och shoppat och nu ska jag spela sso, jag gillar när de är utformlerat och att de blir mer text så de inte blir 10 ord, de älskar jag med din blogg att du skriver mycket och de finns något att läsa som är intressant att läsa om. Jag lockas även mycket av redigerings tips så som du har och sen måste bloggen vara intressant annars är de ju värdelöst att läsa bloggen. Jag tycker om din blogg för att du har något intressant att läsa och lagom mängd med text!

btw dina Youtube videos är sjukt bra och din blogg med!
dina SSL videos var så intressant så jag har beställt hem alla 4 spelen idag :) är så taggad inför att spela dem!

ha en jätte härlig dag bästa esme :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.