Chrome Pointer

UPPDRAG!

 
   ÅÅÅH nu är det kanske level 19 som blir grejen i veckan? :D (Men hade jag fel om Alla Hjärtans Dag-breven? Skulle inte förvåna mig, jag lyckas ju aldrig gissa rätt med uppdateringar...)






Cecilia Gladefield

Åh vad häftigt! Längtar :D Nu jäklar ska de få igen för att ha kidnappatvpr mys Herman!! ;P

Svar: Mys-Herman ♥
Esmeralda Silverforce

Valle

Ohh vad roligt! Jag önskade att jag hade varit i lvl 18 just nu så jag skulle gå upp i lvl 19. Synd att man levlade så dåligt när man började spela bara :p!

Anonym

Hoppas alla hjärtans dag grejerna stannsr en vecka till iaf. Men iiihhhhhhhhhh såååå taggad jag är nu.

Stephanie Diamondfall

Jag skev den anonya kommentaren, råkade skicka innan jag insåg att jag inte hade skrivit mitt namn.

Lalla

Ååååå nej nu är jag jätte orolig för att man typ ska behöva vara beundrad med typ new hillcrest för att kunna göra dom uppdragen gahh hoppas det inte e sånna uppdrag där man måste vara en viss ryktessak någon som vet snälla svara

Svar: Jag tror att om det hade behövts något rykte hade det stått sist vi fick en såndär "fortsättning följer"-skylt. Ingen karaktär har sagt något om rykten, så jag tror inte man behöver vara orolig där!
Esmeralda Silverforce

Diana Weststorm

ÅÅÅHHH, kan knappt vänta tills på onsdag! :D

signe swordstar

Så taggad inför på onsdag!!!! Och Mys-Herman!!! <3

Ebba Youngland

Åhhhh kul! :D

Hoppas också man får vara ifred under hela uppdragskedjan. Så otroligt störigt när 12184754298754 fler ska ta samma uppdrag, det blir något svårare och tråkigare då! cx Menmen, man kan nt få allt så, bara o hoppas :D

Är det Esmeralda Kinglee på filmen? :)

Svar: Haha va det är klart det inte var jag i filmen x)
Esmeralda Silverforce

Daniela Silvergarden

Jag kom på en sak: tror ni man får använda sig Jor-Jitsu om man hamnar i knipa? Om man får använda det så får man nog tacka Ricky efteråt för lektionen han gav oss ;)

Svar: HAHAH åh det skulle ju vara dökul!
Esmeralda Silverforce

Klaudia Shadowdawn

ÅHHH så spänd! det är idag de uppdragen kommer!!! Och dessutom, man måste vara lvl 16 för de uppdragen så det kommer inte vara lika många på dem som vanligt kanske men..... det är ju huvud uppdrag så..... PS älskar din blogg Esme! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.