Chrome Pointer

Raptor is back!

   Asså Raptor, underbara förvirrade höna. Har ni sett Raptor-citatet från en av de gamla Star Academy-tidningarna?
 
   I'm Raptor, believed to be extinct but I resurfaced like something from your sink, I bring prehistoric hue and primal force, yeah! Raptor's back with no remorse! 
 
   Någon borde vinna en Grammis för den låttexten for real, är det för sent att nominera?
 
 
   Nejmen Fashion Week är tillbaka! Tillsammans med Raptors nya låt, ofc. Fahsion Week känns lite mer levande i år, med lite utökad publik, och utökat performance från Raptor. Pyroteknik och allt, ojojoj! Det enda jag tyckte var lite synd där var att framträdandet bara är en gång i timmen - om det hade fyllt ut med Hey Yo där i mitten hade det blivit perfa x) Nejmen det nya tycker jag är jättebra.
   Dock är uppdragen med modeveckan inte för oss som redan har gjort dem en gång. Med tanke på vad uppdragen handlar om så förstår jag det helt, och det är ju ändå schyst att ge nyare spelare en chans att "komma ikapp" då vi som spelat länge har rätt mycket xp mer då vi gjort hästmarknad och sånt tusen gånger. Fanns iaf lite nya fina kläder, och hästmarknaden är ju tillbaka den här veckan igen, så man har ju något att göra ändå ;)
 
   Om ni btw har missat det har SSO nu släppt hela musikvideon till Raptors nya hit Doh Dah (Ritch Ratch Filibom Bom Bom) (<- asså på riktigt den titeln är det bästa jag hört i mitt liv haha), och man kan ju förstå om divan Raptor är sur efter att ha betalat 10 miljoner Jorvik Shillings för den - men den är ju onekligen rolig x) Man kan dessutom ladda ner ljudspåret från videobeskrivningen om ni ser videon direkt på YouTube, eftersom man kan få chansen att göra Raptors officiella video för att ersätta den som nu finns ute. Kul tävling! Jag kommer inte hinna delta (herregud jag måste boka tååååg, ska bort i helgen) men det blir sjukt kul att se vad alla andra gör! Hörde bland annat att mina Jorvikipedia-Admin Ylva Moonwright sitter och knåpar för att få ihop något x)
   ÄLSKAR att då han flyger över skärmen sitter hans fötter kvar i bild där på vänstersidan hahaha x)


Tilde Sleepyhaven

Jo, den är bra. Fast ingen kan slå"Hey Yo" tycker jag då. Men till min fråga! Hur tar man bort sin youtube kanal?

Tilde

Svar: Har ingen aning om hur man tar bort en kanal, sorry!
Esmeralda Silverforce

Valle

Vem är det som sjunger? Det är ju alltid en människa bakom en sång röst cX! Hade varit kul och veta, om dom inte redan berättat såklart!

Svar: Haha har inte den blekaste
Esmeralda Silverforce

Antoinette Silverforce

Alltså älskar den nya sången men måste säga här så som Tilde Sleepyhaven sa att inget kan slå "hey yo" och håller med dig att det hade varit kul om de också skulle ha klämt in "hey yo" där emellan😂👌🏻❤ Men det är ändå jätte grymt. Och det är så kul då det är så många som står i publiken och ropar att "RAPTOR I LOVE YOU" osv såå himla roligt 😂😂😂❤👌🏻Är själv också ett Raptor fan.😂❤👌🏻 Haha❤ Men ja jag gillar modeveckan något så mycket då vi med klubben hade ett event där det var modeshow tävling och den höll vi såklart i Jorvik plaza. Men japp tycker att det är riktigt roligt med den där tävlingen. Älskar att SSO håller sådana här nuförtiden.❤ Btw i den nya låten så tycker jag emellanåt att det låter som Kpop..😂😂😂 kpop=korean pop. Alltså och sjungaren låter som en koreansk artist😂👌🏻 Haha var bara tvungen att påpeka.

Rännan Blåbro

Sitter och pillar på mitt egna bidrag, och låtfan (ursäkta uttrycket) sitter ju redan på huvudet haha!

Svar: Ååååh ska bli sjukt kul att se!
Esmeralda Silverforce

Alva Purpleberg

"jaba isi sej, jovik sidi ley" Hör jag eller!?
"abba isi sey"? HAHA <3

Svar: Tror det är typ "Jorvik City Ey" haha men det innan vågar jag inte gissa på
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.