Chrome Pointer

Min mamma gjorde en schlagerreferens

   Igår alltså. Jag typ grät av stolthet.
 
   Hallå hur taggad är man inte inför i morgon?! UPPDRAG! Jag är dötaggad och vill nå level 19, hehe ^^ MEN, samtidigt, fruktar jag the gathering of the crowds. Då det väl är såna här uppdrag som man ser fram emot något enormt, det är ju då som det är som mest folk, man kan inte koncentrera sig för att det är människor överallt och stämningen förstörs HELT. Sad, but true. Sååååå, hur kommer det vara? Kommer man ha tur och få möjligheten att göra uppdraget ifred? (I vissa uppdragsserier döljs ju alla andra spelare så att man får en bättre spelkänsla) Eller kommer man behöva vänta i en vecka för att få göra uppdraget utan att tretusenåttahundrafyrtiosju andra kottar försöker rädda Jorvik samtidigt som en själv? (Se upp skurkar, här kommer en armé av flickor som var och en är förutbestämd att rädda Jorvik på ett eller annat sätt!) (Någon som orkar räkna hur många gånger jag har skrivit om det här under bloggens treåriga historia, haha? Jag tänker spontant tippa på trettiofem!)
 
   För att tala om en annan grej (för numera har jag fått in (o)vanan att alltid ta upp minst tre grejer som är helt orelaterade till varandra i varje inlägg) så tyckte jag att de nya Valentindekorationerna i New Hillcrest var supersöta och jag blev faktiskt lite besviken över att de inte fanns på fler ställen. Varför bara runt islandshästarna? Varför ingen annanstans? Aja, de fanns ju iaf nånstans ^^
 
   Tycker de här dekorationerna var mycket finare än de lila hjärtan som hänger på alla andra ställen! Och, haha, har ni märkt att en sån där lila hjärtgirlang hänger mitt i tomma intet där på en av New Hillcrests gator? x)






Stephanie Diamondfall

Hur mycket xp har du nu då?

Svar: Jag behöver bara 400 till (typ) innan jag levlar! Tror man behöver 62000 (Alicia Starnight har ju redan levlat upp)
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Nejmen åh vilka söta dekorationer som fanns där! Längtar också tills på onsdag, förhoppningsvis så gör dem så som när man skulle åka till plattformen för första gången och tar bort alla andra människor. Tusen st som står vid samma person och för samma sak förstör lätt spelkänslan.

Grace Mysteryyard

Vilka fina små dekorationer! Jag har ju ingen onsdag att längta till, min dator funkar ju inte :/
Kram Grace :)

Matilda Southtree

Är dt inte så att Elizabeth säger att det är "ovanligt" att alla 4 stenarna lyses upp? Och att det liksom inte hänt innan? (Hallå, det har ju bara hänt några tusen gånger innan samma år? XD) Vet nt riktigft vad jag sa men jaja

Svar: "Välkommen till Jorvik, du är tillsammans med 100 000 andra flickor ensam utvald att rädda Jorvik!"
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Jag tippar på 25, du känns inte som en människa som är så tjatig.

Svar: Hahah du skulle bara veta
Esmeralda Silverforce

Valle

Jag själv brukar vänta i cirka 3-4 dagar innan jag gör uppdraget, då brukar dom flesta redan va klara och då slipper man trängas! Fast jag måste ju medge att jag tycker det är tråkigt att folk stället sig precis inuti npc`n så att man måste vinkla kameran för kung och fosterland. Jag känner mig inte så speciell när jag gör huvuduppdragen, eftersom det du säger så är man ju inte den enda spelaren på Jorvik x3. Jag måste ursäkta för en sådan lång kommentar :)!

Svar: Aw, jag har verkligen inte det tålamodet, haha x) (Och långa kommentarer är oftast väldigt bra kommentarer, så du ehöver absolut inte be om ursäkt :) )
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Ja kan inte spela imorgon så det kan vara lite mindre folk då men ändå jag hoppas att det är en lite längre uppdragsserie än 1 dag så det kommer väl vara massor med folk ändå. :/
Man kanske ska byta till Fluffy Unicorn för en dag haha.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.