Chrome Pointer

Måste börja spela HP igen

   Jag veeeet att många av er hemskt gärna vill se en playthrough av Harry Potter-spelen, och tro mig, jag vill verkligen! Men jag kan inte ha för många spel i luften samtidigt, det funkar inte riktigt för jag tappar bort mig helt. Jag har tre spel på lut nu (alltså SSO, PennyGirl och Zoo Tycoon 2) och inte ens det går ju, haha, jag pallar verkligen inte med ZT2 just nu. Går liksom inte att bygga bara för att bygga, nånstans måste man ha lite inspiration också.
   Då jag har tid ska jag sätta mig och försöka komma igenom hela PoA, innan jag faktiskt ska spela in det, jag har aldrig lyckats med det själv (har iofs inte spelat spelet sedan jag var ca 12-13 år och då spelade jag alltid med en kompis - hon styrde, jag spammade trollformler. Samma grej då vi spelade hästspel, hon styrde och jag hoppade. Man kunde ju tycka att min timing borde vara bättre än den är efter åratel av spelande på det sättet, haha). Men jag känner, hur svårt kan det vara, till och med jag måste ju lyckas ta mig igenom hela spelet, haha. I vilket fall är det ett underbart spel - spelvärldens Hogwarts känns "hemma" på exakt samma sätt som Jorvik gör.
 
 
 
 
 
 
 
 
 






Claire Masterknight

När jag var på fritids en gång på sommaren fick man spela spel på datorn, min kompis spelade Harry Potter och jag tittade på. Igår såg jag första filmen, och kände igen mig lite haha!

Brigitta

Hahaha vad sjuukt. Jag satt för några dagar sen och funderade på att köra igenom alla HP-spelen då Emelie kollade igenom alla HP-filmerna. Hade inga tankar på att filma dock, bara köra igenom. Och såå skriver du ett inlägg om HP-spelen nu också :D

Har också spelat spelen när jag var yngre för övrigt :D

Svar: Mind readeeeeeeerNejmen de tre spel jag äger är seriöst asroliga, skulle vilja testa resten också egentligen! (Inte fyran though, fy farao vad skumt det spelet var)
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

HP-spelen ser ut att vara hur kul som helst, vill verkligen spela dem!

Svar: De är aaaasbra!
Esmeralda Silverforce

Valle

Finns dom fotfarande att köpa :)? Ser väldigt roliga ut!

Svar: Fullt möjligt, kolla typ Cdon.com eller "begagnat"-hörnan i någon random butik som säljer spel!
Esmeralda Silverforce

signe swordstar

Känner mig hemma i Hogwarts med alla övernaturliga sakerna. PS kanske får ett brev snart är 11... Man kan alltid hoppas på det)

Emma Shortroad

Åh nu blev jag extra sugen på att spela Harry Potter och hemligheternas kammare! :D
Den är en av min favoriter av dom alla!

Svar: Åh, det har jag aldrig provat! Jag hade första spelet men lyckas inte få igång det på datorn jag har nu och har aldrig klarat spelet, haha. Tror faktiskt jag ska kolla på en Let's Play av CoS, vill hemskt gärna se spelet :D
Esmeralda Silverforce

yohanna

visste inte ens att dem fanns, detta måste jag googla runt på och se om jag får tag i. Vad kul :D

Arina

Åh, vad kul med HP-spel! Jag är ett stort fan av Harry potter, vad kul det skulle vara om du spelade in de <3

Antoinette Silverforce

Spelar själv HP spelen ofta då jag har alltid gillat dem💕 Skulle vara kul att e nåhon annan spela dem❤

Vilda Snownight

Jag bara ÄLSKAR alla HP spelen. Jag har inte de 2 försa spelen dock men PoA är så bra gjort för att vara så gammal heh.<3 Älskar också OOTP och HBP, då hela slottet är upplåst och man kan upptäcka hela Hogwarts.

Molly Mountaingirl - hp fan

Jag är ett stort HP fan, läst alla böcker och tiittat på filmerna. Hahah enligt mig såär det så att man är bara ett HP fan om man läst böckerna eftersom det är orginalet.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.