Chrome Pointer

Manikyrfunktion

   "Inge mer nagelfel!
   En fantastisk manikyr-funktion kommer snart till Star Stable! Ett helt nytt sätt att ta hand om dina naglar och din stil! Mer information kommer snart..."
 
   Minns ni det där? I en nyhetspost på SSO's webbsida i april (har jag för mig) förra året kunde man läsa exakt dessa ord. Nu har det gått ungefär tio månader - vilket inte stämmer överens med att det står "snart" två gånger i detta korta stycke.
 
   Jag använde förr aldrig fingerlösa handskar. Nu kan jag tänka mig att göra det ibland, men om en sån här funktion faktiskt kom till spelet skulle jag kunna tänka mig att göra det än mer, för då lär man ju uppenbarligen få se nagellack på något sätt. Jag är ett stort fan av nail art och allt som oftast målade naglar, helst med glitter (vilket är en total pain att skrubba bort då det är dags att byta lack btw).
   Iaf, om det var något som kom till spelet skulle jag hoppas på att man köpte det som dekoration, istället för som smink/frisyr. Vore roligare att kunna byta konstant, så som jag gör IRL, hehe...
 
    Är det på det här viset det är tänkt måtro? Eller vad tror ni är tanken?
 
   Vad händer på er ände, har ni också tänkt på det här?






Diana

Har oxå tänkt på det. Dock inget som jag brytt mig så mkt om eftersom svarta handskar som täcker hela handen är mitt liv! :)

Cecilia Gladefield

Har också tänkt på det ibland då jag också älskar nail art ^.^ Jag brukar använda de fingerlösa vantarna rätt mycket och skulle verkligen tycka att det skulle se snyggt ut med lite färg på naglarna ;P Samt så skulle det vara kul att kunna byta ofta så att det matchar till olika outfits ;P

Amanda

Det skulle vara kul om man kunde få göra ett eget mönster på sina naglar i spelet. tex. Först välja en basfärg, och sedan få välja ett mönster till det.

Du skrev för ett tag sen att du trodde att du skulle komma upp i level 19 nu när alla hjärtans dag uppdragen kom. Lyckades du? :D
(hur många XP måste man ha för att komma upp i level 19?)

Svar: Behöver typ 420 till :( hoppas på fler uppdrag snart snart snart! (62 000)
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Nailart-hinten släpptes den 1:a april tillsammans med sneakpeaken på Quartern har jag för mig.. minns då att de få som kommenterade på just den biten var väldigt skeptiska.

Jag tror att de lade idén på is då det inte var så mycket positiv respons och istället fokuserade på annat som vi ville ha mer.

florencia lionbeg

´vilken server är du på?
jag älskar dina videos jag hoppas att du aldrig slutar spela sso eller sluta spela in om sso.
jag har sett ALLA dina videor jag lovar. :D ;)

Svar: Det står i min presentation till vänster!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.