Chrome Pointer

HETS

   Eller kanske inte, men jösses så mycket som hamnade den här veckan för mig, haha. Har så många ställen att vara på varje kväll och mellan fredag-lördag blir det knappt någon sömn innan jag åker till flygplatsen. Det blir väl lite sporadiskt från mig under hela veckan, tills jag har tid att sitta vid datorn igen. Är så sjukt taggad på att fortsätta med senaste redigeringen, så jag ska försöka trycka in det ikväll! Då ska jag försöka se An Unexpected Journey också, hehe, hann se första skivan i söndags men ska fortsätta med del två nästa gång jag har tid att redigera. Jag tittar nu på directors cut men var det så mycket nytt på skiva ett? Har bara sett filmen en gång förr (på bio då den släpptes) men tyckte nog jag kände igen allt x)
 
   Esme och Remus






Carolina

Hej!

Hur bestämmer du vilka av dina hästar du vill ha i hemstallet och hur ofta brukar du byta hästar?
Det känns ju nästan som om dom bara blir bortglömda på hästön.... :)

Svar: Jag byter hästar extremt sällan, vilket är anledningen till att jag hatar Hästön. Det ÄR svårt att variera för det är omöjligt att INTE ha några favoriter. Jag har gnällt massor på Hästön sen den komo ch önskar att jag skulle kunna ha alla hästarna hemma samtidigt, haha
Esmeralda Silverforce

Corinne Slowpaw

Hej Esme!
Vill bara tipsa dig om min färgguide på min hemsida där jag skriver upp alla hästarnas färger i spelet :) - http://cories.weebly.com/haumlstfaumlrger.html

Tuva Skyfall

Aldrig hört talas om den filmen. Vad handlar den om/när kom den ut? :P

Svar: Det är del 1 av The Hobbit haha
Esmeralda Silverforce

Evangeline

Borde jag köpa den bruna andalusiern, som Remus?
Haha, åh, beslutsångest!

Svar: Om du känner att du gillar hästen, kööööööp! :D
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.