Chrome Pointer

Det var det

   Efter alldeles för många år kom jag till sista sluttampen på PC-spelet Harry Potter och Fången från Azkaban! För er som inte har spelat det kan jag ju säga att det helt klart är spelvärt, men jag tyckte det var alldeles för svårt då jag fick spelet för en massa år sen. Nu gick det alldeles lagom att klara av, hehe. Kommer väl aldrig bli en riktig gamer av mig, menmen x)
 
   Yay, beröm av Dumbledore! Den voice acting som finns i det här spelet though, my god vad dålig den är hahaha, jag mindes att jag tyckte den var dålig redan som yngre men det är verkligen skrattretande...
 
   Grafiken tänker jag dock inte klaga på, trots att jag sett att några av mina läsare har gjort det då jag nämnt spelet förr. Finns många grejer som jag kan tycka hade varit snyggare på ett annat sätt, men det är mest programmerarfrågor. Med spelets ålder i åtanke tycker jag det är väldigt vackert och fult är det sannerligen inte. Karaktärer kan se lite skumma ut ibland, men lite av det beror på dubbningen, men miljöerna är jättefina.
 
   I helgen ska jag vara ensam hemma så jag tänkte försöka bli helt klar med PennyGirl Episod 2 - och sen kanske det här kan få dras igenom? (För er som inte hört om det innan så har jag papperväggar hemma och om jag ska spela in videor ska resten av hushållet vara minst åttahundra meter bort från bostaden innan jag vågar koppla in mikrofon och grejer - jag klarar inte ens av att prata i telefon då familjen är hemma, hatar att det är så lyhört) Skulle tycka det var sjukt kul att spela HP. Om ni tycker mina nördkunskaper om Jorvik är mycket, vänta bara tills ni ser mig kuta runt Hogwarts ;) Är visserligen lite ringrostig numera, sen Pottermore typ dog ut/bytte design/blev urskumt, men ni ska se att jag fortfarande kan både ett och annat.
   Jag har spelen Order of the Phoenix och the Half-Blood Prince också, och båda är asgrymma spel. Jag valde att aldrig köpa de båda Deathly Hallows-spelen, för hela grejen med att spela de här spelen för mig är att få vara på Hogwarts. Varför har det fortfarande inte kommit ett MMORPG där man håller till i den här världen?! Måste ju vara någon licensgrej som spökar för det skulle ju bli så otroligt populärt så det finns inte. (Jag skulle iaf spendera all min lediga tid med det hehe)
 
   Trollformlerna Draconifors och Lapifors är LÄTT de roligaste i spelet. Hermione kan förhäxa statyer av drakar och kaniner till "levande" varelser som man kan styra runt för att öppna hemliga områden. Sjukt kul!






Ebba Youngland

När kommer Penny få gå in i dinodalen, jag är taggad! :D

Svar: Jag ska spela igenom en bit av huvuduppdragen först tror jag, så det kommer nog dröja ett tag :)
Esmeralda Silverforce

Melissa Dragonnight

Jag har Harry Potterspelen men när jag fick min nya dator funkar bara första (om man kan kalla det funka när det laggar så man typ dör hela tiden)... :(

Svar: Aw jag kan inte spela det första på min dator, det går inte att starta alls!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.