Chrome Pointer

Bestämt!

   Jag har ett inlägg här på bloggen där det finns lite gratis grafik till er - mobilbakgrunder samt kläder/utrustning om man vill lattja runt lite i spelfilerna till SSL1. Nu tänkte jag hoppa ett steg längre och göra bakgrunder som ni är fria att använda till era bloggar om ni skulle ha lust. Jag har genom åren varit med om att folk har norpat mina egna bakgrunder utan att fråga, vilket jag tycker är aningen (<- stor underdrift) oartigt, så nu sätter vi stopp på det och om ni vill använda bakgrunder från mig är det enbart just de bakgrunderna som gäller och ingenting annat.
 
   Söker du efter en viss färg? Säg till, så ser vi vad jag kan hitta på. Notera att inlägget redan ligger uppe, så ni kan redan nu se och använda bakgrunderna!
 
   Ni hittar inlägget med grafik i menyn till vänster, genom att klicka på knappen "Gratis grafik" :)






Cecilia Gladefield

Röstar på färgen lila :D

Stephanie Diamondfall

Röstar också på lila, eller ljusblått

Svar: Två blåa finns redan i inlägget :)
Esmeralda Silverforce

Ellie Sweetlord

Gärna en grön eller ljus blå! 💚

Ellie Cloudforce

Lila!!!!!!!!!

Stephanie Diamondfall

Om blått redan finns så skulle en rosa vara fin

Svar: Du kan du titta själv, inlägget ligger redan uppe :) Rosa borde ligga uppe strax också!
Esmeralda Silverforce

Grace Mysteryyard

Yippiee! Äntligen har jag en snygg bakgrund, men har inte hunnit titta efter på de än, men finns gult??

Stephanie Diamondfall

Såg inlägget, jättefina bakgrunder hittills. Ser fram emot fler.

Rose

Om det är något jag har sökt efter med ljus och lyckta så är det en bakgrund med röda rosor. Något i stil med den bakgrunden du har nu men med rosor. Jag önskar att jag själv kunde göra bakgrunden, men har inte lyckats klura ut hur man gör.
Skulle du kunna tipsa om ett program där du gör dina? :3

Valle

Synd att min domän jag använder inte är lika kodbar som Blogg.se :/! Men väldigt snällt att du lägger upp bakrunder som folk kan använda :D!

Enne

Okej, jag har bara en helt random fråga xD Jag såg att får typ en månad sen, något runt det. Fanns det en massa hästar i olika färger/mönster. Jag vet ju att de typ var någon första april grej men varför i början av januari då? PS! spelar på servern Spring Star :) Skickar igen då jag glömde att skriva namn...

Svar: Det var en bugg som uppkom tillsammans med renarna under julen!
Esmeralda Silverforce

Claire Masterknight

Mörkblått skulle vara fint :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.