Chrome Pointer

Vill varna för spoilers!

   Nu har det ju gått några dagar sedan Jorvik City kom till spelet, men i morgon kommer jag spela igenom det hela och sedan börja skriva om det, samt visa bilder. Därmed har ni här en spoilervarning och om ni inte vill läsa om Jorvik City bör ni hålla er borta från min blogg de kommande dagarna :)
 
   Jag har verkligen saknat att skriva och är så besviken att jag kom hem så sent idag att jag inte "kunde" spela igenom allt redan nu, ska bli så kul :D
 
   Jorvik City har existerat i många år, men det är först nu det tagit sig till SSO! Här ser ni staden som den såg ut i Star Academy, där man inte alls kunde utforska gatorna.


Quinn Catforce

Kan fortfarande inte komma till Governor's Fall...😔😕😞

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.