Chrome Pointer

Vill varna för spoilers!

   Nu har det ju gått några dagar sedan Jorvik City kom till spelet, men i morgon kommer jag spela igenom det hela och sedan börja skriva om det, samt visa bilder. Därmed har ni här en spoilervarning och om ni inte vill läsa om Jorvik City bör ni hålla er borta från min blogg de kommande dagarna :)
 
   Jag har verkligen saknat att skriva och är så besviken att jag kom hem så sent idag att jag inte "kunde" spela igenom allt redan nu, ska bli så kul :D
 
   Jorvik City har existerat i många år, men det är först nu det tagit sig till SSO! Här ser ni staden som den såg ut i Star Academy, där man inte alls kunde utforska gatorna.


Quinn Catforce

Kan fortfarande inte komma till Governor's Fall...😔😕😞

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.