Chrome Pointer

Värva en kompis

   Vissa har redan lagt märke till den nya fliken på SSO's webbsida, men den har inte gått att klicka på än. Nu har spelare i Polen och Australien börjat testa denna nya funktion, som går ut på att man värvar en kompis genom mail och får belöningar då kompisen når nya levlar i spelet. Kompisen själv får också belöningar, och dessa är helt unika! Jag tror inte att någon har hunnit få alla belöningar än eftersom funktionen är väldigt ny, men det går att se vilka belöningar den som värvar kompisen får med funktionen.
 
 
   Du kan värva max tre kompisar och får bara belöningen då den första når upp till den nivå som krävs. De andra är bara "där", men de kommer själva få belöningar då de når nivåerna. Kläderna och föremålen är helt unika och går inte att få tag i på annat sätt!
  • Då din kompis når level 4 får du 150 Star Coins.
  • Då din kompis når level 7 får du en sadelväska med Aideens Harpa på.
  • Då din kompis når level 10 får du en stickad tröja och ett par sportiga ridbyxor.
  • Då din kompis når level 11 får du en ridhjälm, eller par handskar och ett par stövlar som ser ut som ridskor med shortchaps.
  • Då din kompis når level 13 får du 300 Star Coins.
  • Då din kompis når level 15 får du en Pandorisk groda.
   Som sagt är funktionen bara live i Australien och Polen i skrivande stund, och troligen håller SSO på och buggtestar det hela och släpper in ett par länder i taget. Vi får hoppas på att det går så pass bra att vi i Sverige också får tillgång till funktionen snart :D
 
 
 
 
   EDIT: Här är bilden som använts för att promota funktionen, så tilll vänster ser ni det som den ni rekryterar kommer få! Ser ut som att det är blå sadelväska och sen hela outfiten + grodan, sen får väl personen troligen Star Coins också!
 
 






Rännan Blåbro

Dem där byxorna va ju bra fräsiga alltså. Pandorisk groda!! Allting som har med Pandoria att göra blir jag hype över, I need that frog x'D

Svar: Bara att börja hitta kompisar man kan tvinga att spela x)
Esmeralda Silverforce

Simone Liondaughter

Detta får mig att fundera...om det finns pandoriska grodor...finns det andra djur?Kanske är Pandoria helt mardrömslik.Kanske en fantasyvärld med en ond skugga?

Sigrid Winterdotter

Hm, kanske dags att skapa ett nytt konto?

Quinn Catforce

Kan man göra det på kompisar som redan spelar sso och redan är i level 17-19? Hoppas det! Och vad händer isåfall med "presenterna"? Får man alla på en gång eller får man inget alls...?

Svar: Nej, precis som med alla liknande funktioner på andra sidor gäller det bara på konton som registreras med den länk man skickar till den rekryterade vännen. Annars skulle alla kunna länka varandra och då skulle det inte finnas någon vits för SSO att ha funktionen!
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Åh! Den pandoriska grodan och väskan, ja tack. :)

Vilda Snownight

Wow vad snygga <3.<3

Rose Moondaughter

Åhh nej!! Den där sadeln är ju så snygg, den hade jag vetat ha. Synd att det verkar som att den som värvar och kompisen får olika outfits. Är verkligen trött på att färgglada sadlar som ser ut som jag vet inte vad. Den här var den mest verklighetstrogna som kommit på ett bra tag och så kommer den inte ens gå att få tag på till mitt konto...

Svar: Man får inte sadeln alls, den ska gå att köpa i spelet! Däremot så får kompisen samma sak som en själv, alltså om jag får en sadelväska så får min kompis också en sadelväska, om den ena får grodan får den andra också grodan osv
Esmeralda Silverforce

Rose Moondaughter

Nej, sadeln finns inte alls i spelet (ännu?) Har dubbelkollat databasen och gallerian ifall det skulle ha kommit något nytt, vilket det inte har. Jag antog att kompisen skulle få även sadeln då den gick i samma färgtema med blåa detaljer som resten av grejerna. Sen så får en ju inte alls samma saker? En får en groda ja. Samma groda? Nej :/

Svar: Hahah jag trodde på riktigt det var en random svart sadel, sorry! Vad jag förstått så får kompisen man värvar saker som motsvarar det man själv får. Visst att det är trist att man inte kan få båda seten, men samtidigt så vill de ju att den som har blivit värvad ska värva en kompis i sin tur, och det skulle de ju inte göra om de fick saker de redan ägde...
Esmeralda Silverforce

Alva Lionrock

Hej! Om jag värvar en kompis, får den spela hela spelet gratis då eller betalar man som vanligt?
Tacksam för svar:)

Svar: Nej, det enda som händer är att ni båda kan hämta ut belöningar då kompisen når nya nivåer. Spelaren måste fortfarande betala för sig.
Esmeralda Silverforce

Hannah

Vet du när värva en kompis kommer tillbaks?

Svar: Nej, det gör jag inte.
Esmeralda Silverforce

linnea minibell

varför har sso tagit bort "värva en vän" grejen? vet du när den kommer tillbaka? ps du är bäst! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.