Chrome Pointer

Två saker!

   Tjo! Jag är så trött så jag håller på att somna på stället (har varit iväg på julbord med jobbet hela eftermiddagen och har ätit så sjukt mycket haha), men det finns ett par grejer att snacka om idag!
 
  1.    Värva en kompis är nu live! Superkul! Klicka HÄR för att bjuda in kompisar!
  2.    I dagens högtidskalender fick man en fin yllemysse! Klicka HÄR för att nå kalendern!
 
   Jag är btw stressad över att det är jul nästa vecka! Har så sanslöst mycket att göra och har alldeles för lite tid. Har inte köpt en enda julklapp och har jättemycket att göra på jobbet. Ser fram emot helgen då man kan komma ikapp med verkliga livet och förhoppningsvis spela lite spel också!
 
   Bild från Abzû, ett av mina favoritspel!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.