Chrome Pointer

Super-beundrad

   Stackars Darcy ser så trött ut, haha
 
   Förra veckan blev jag beundrad med Eremiten! Det enda rykte jag kan fortsätta med är Månskäreby, där det går så långsamt så att jag nästan har gett upp, haha. Annars finns det inga ryktesuppdrag jag kan göra för att öka mina rykten.
   Jag gillar att göra ryktesuppdrag då man märker att man kommer någonstans. Det är ju roligt att jobba sig fram till målet! Det kommer ju fler rykten, kan ju inte påstå att jag är orolig över den bristen, men det är ju så att jag inte har något att göra i spelet. Nice med nya uppdrag igår though, riktiga uppdrag kan man aldrig klaga över! :D
 
   Btw, ni har väl inte missat SSO's högtidskalender? Varje dag fram till den 25 december (då man firar jul i bland annat USA) kan man plocka på sig gratis grejer från kalendern. Igår fick vi en superfin tröja som troligen var menad att vara en "ugly christmas sweater" - har inte hunnit öppna kalendern än idag, men det är säkert något mer riktigt fint :D


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.