Chrome Pointer

Star Stable Stickers!

   Nu går det för alla med iPhone (iOS 10+) att ladda ner SSO-stickers att använda i iMessage! Det är superenkelt och gratis.
 
   1. Öppna AppStore.
   2. Sök efter "Star Stable Stickers". Det finns två olika alternativ som dyker upp, ett "neutralt" tema och ett jultema. Jag laddade ner båda!
   3. Då stickersen är nedladdade, öppna iMessage (appen för SMS)
   4. Om du ser en liten pil till vänster om fältet du skriver i, klicka på den. Du vill kunna se tre symboler - en kamera, ett hjärta och AppStore-ikonen. Klicka på AppStore-ikonen.
   5. Om du inte redan ser dina stickers, klicka på de fyra ovalerna nere till vänster. Klicka på det stickerstemat du vill ha - och sen är det bara att börja skicka!
 
 
   Jag använde mamma som testperson igår. Hon är inte särskilt teknisk och begrep inte alls hur jag lyckades få in bilderna i mina sms, haha
 
  Det här finns just nu enbart i AppStore men SSO har gått ut med att Androidanvändare troligen kommer få tillgång till de här stickersen framöver. Sjukt kul tycker jag, de är ju jättesöta de här :D






Ebba puppyside

Jag har den uppdaterade veritionen av imessenger så hur här jag då?

Svar: Precis som det står i inlägget!
Esmeralda Silverforce

Vilda Snownight

Wow de är verkligen fina!

Sandra Ponyhaven

Kan du inte gör en video för jag fattar ingenting... Vart finns pilen på vänster sidan? Har ganska svårt att förstå hur man ska göra :/ Snällaaa <3 gör en video ;3 Älskar dig så sjukt mycket ska du bara få veta! *-*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.