Chrome Pointer

Som om det inte var nog med snö IRL

   Jag är en av de största motståndarna till snö som existerar. Finfint att det finns på nord- och sydpolen, men här... Jag vill flytta söderut. Inte nog med att man ska stå ut med hemskheten ute i verkliga livet, nu hemsöker det mig i SSO också?! Hahah, jag är inte ett jättefan av snön. Det innebär också att jag inte kommer spela in nya avsnitt av SSO Ride Through förrän den är borta igen. Jag har några avsnitt på lager så att man klarar sig ett tag, men hoppas den inte blir för långvarig... Visst, det är kul under julveckan, men sen får den gärna försvinna direkt igen.
 
   Jag har inte hunnit logga in än (verifieringen tar tre miljoner år på min dator, den har fått något i sig så att allt går jättelångsamt), men jag har förstått att det har kommit nya uppdrag - och det betyder att det är dags för mig att nå level 20. Tjoho! Tog bara fem år, haha. Kom igen datorn, släpp in mig i spelet nu va
 
   Btw så fångade jag en Pikachu med tomteluva i Pokémon GO idag! Gryyyymt.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.