Chrome Pointer

Sista veckan på 2016

   2016 har varit ett riktigt skitår, haha. Ett väldigt stressigt år för min del. 2017 ser just nu ut att bjuda på mindre stress för min del, vilket jag tror kommer gynna mig väldigt fint.
 
   De flesta av er har väl jullov men jag återvänder till jobbet idag. Tänker dock inte stanna där väldigt länge eftersom jag är färdig med alla mina uppgifter för det här året och de flesta av mina kollegor är på semester, så jag tänkte se om jag kan hitta på något mot eftermiddagen om min förkylning tillåter mig att hålla mig levande x) Jag är ganska utslagen, så det lutar mot att jag gör lite smågrejer och sen åker hem tidigt för att sova.
 
   Esme och Darcy


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.