Chrome Pointer

Sista dagen nu då!

   Sista jobbdagen den här veckan och efter flera veckor av totalt döstress är jag färdig med alla mina måsten och idag blir en väldigt lugn dag. Så skönt! Jag ser bara fram emot att komma hem ikväll och i lugn och ro få fortsätta på min senaste redigering. Mitt största problem med den är färgschemat, vet inte riktigt hur jag ska göra med det... Men det löser sig. Hoppas hinna klart till i morgon! :)
 
   Jag har fortfarande inte gjort del 2 av uppdragen i Jorvik City, vilket beror på att jag helt enkelt inte haft tid. Jag har inte spelat juluppdragen på ett antal dagar heller, men jag hinner alltid ikapp innan grejerna försvinner igen ändå.
 
   Bjuder på en gammal bild på Esme och araben Helios - från en tid då jag fortfarande använde spelets araber!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.