Chrome Pointer

Salong Prima Donna

 
   Tillsammans med Jorvik City kom en ny skönhetsalong - den första nya salongen sedan Jarlaheim kom till spelet (om man räknar bort den salongen som fanns i Gallerian under en vecka helt random). Spelare har skrikit sig hesa efter nya frisyrer i åratal, och summan av kardemumman blev fyra nya hårfärger på fyra olika frisyrer. Inga nya modeller på hår alls, men det ser ut som att särskilt det långa lila håret var väldigt uppskattat om man ser sig om i spelet! Det är också min favoritfrisyr av de fyra, följd av dreadsen. Jag gillar verkligen dreadsen, jag skulle nästan kunna tänka mig att byta till dem - men i brunt då, förstås. Esme är för evigt brunett!
 
 
 
 
 
 
   Jag har själv inget jättestort behov av att förnya mig, men nu har det ändå gått tre år sedan sist det lades till nya frisyrer och man kan nog tycka att det är på tiden nu...
 
   Inga nya smink kom heller, vilket är lite trist det med. Jag använder det enda som gör att karaktären ler litegrann, tycker hon ser så väldigt sur ut annars. Aja, förhoppningsvis kommer det fler någon gång :)






Fiona Underland

Ja, nya frisyrer skulle verkligen kännas rätt. Jag har verkligen hunnit tröttna på alla existerande frisyrer i spelet.

Eva Bunnyland

Jaa :) Tycker det första var helt okej men gillar inte riktigt att det är lila... Hår gillar jag inte färgat men i övrigt älskar jag den där ljusa nyansen av lila <3 Eva är också alltid brunett! I början hade jag "noob"-håret som är brunt och långt, sen bytte jag till ett mer ljusbrunt-orange hår, sen tog jag en brun hästsvans och nu tror jag att jag har samma hår som dig :D

Sigrid Winterdotter

Sigrid är rödhårig! Den korta pagen är jättefin!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.