Chrome Pointer

Säg hej till Smeargle!

   Ja jag har massor av hästar jag måste skriva presentationer till, don't remind me
 
   Under livestreamen med Stacy Place, Queen of Redeem och GM Ylva köpte alla som inte redan hade en mustanger. Jag hade ingen, så jag köpte. Jag visste precis vad han skulle heta, men jag har fortfarande inte riktigt kommit fram till vad hans in-game namn blir...
   Det här är alltså Smeargle! Just för att han köptes på video blev det ett Pokémon-namn igen, och eftersom han är en skäck passade det bra med ett namn från en av mina favorit-Pokés. Hans namn in-game just nu är Morninghope, vilket inte har ett dugg att göra med Smeargle, så jag ska försöka komma på något som funkar bättre. Just nu har jag honom alltså bara på mitt amerikanska konto, men jag tänkte att han ska få flytta hem till Esmes stall på svenska servrarna så fort som jag hittat på ett vettigt namn åt honom! (Ain't nobody got money for Notarien) Jag älskar modellen på mustangerna och gillar alla tre, men jag ser gärna fler färger. Smeargle är min polare så länge!
 
   Han är så söööööt ♥


Evav Bunnyland

Åååh vad fin! Jag har den svarta <3 Den heter Darkshadow AKA Shadow :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.