Chrome Pointer

Raptor och hans jullåt

   Jag kan tycka det är lite trist att Raptors jullåt "bara" var en julmix av en tidigare låt, men samtidigt tycker jag det är kul att det faktiskt gjordes alls. Dock är det så sjukt mycket gnäll bland oss spelare just nu?
   "Det här är ett hästspel!"
   Jomen visst, då kan vi ju lägga av med alla uppdrag och bara få in nya hästar i spelet, inget annat. 85% av uppdragen i spelet har ju absolut ingenting med hästar att göra mer än att man råkar sitta på en då man utför dem... Suck, tycker det varit så mycket gnäll bara för gnällandets skull den här hösten. Visst har lite kritik varit befogat, men det har också varit väldigt mycket whining över typ ingenting.
 
 
 
   Varför Raptor är så viktig? För att citera Archie:
 
 


Kendra Hawkson

Jag tycker det blivit gnälligt överallt senaste året.. spelar knappt någon roll vart man loggar in på internet så är det sandlåde nivå och gnäll x) Jag har i princip lagt ner Facebook då det mesta man ser är just gnäll.. så trist. Men men, jag försöker vara positiv i alla fall (så gott jag orkar haha) :D

Hazel Oaklord

Eller hur, alla bara är så otacksamma, var glada istället och tänk på vad som har hänt i spelet, bara det senaste året, med nytt hemstall, nya ställen i spelet, alla uppdrag osv... Jag tycker iallafall att spelet är underbart och att det har utvecklats något fantastiskt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.