Chrome Pointer

Önskan för nästa år

   Esme och Artemis
 
   Min största önskan i klädväg för SSO under 2017 är att varje gång en tröja släpps ska det finnas ett schabrak som går att matcha med det färgmässigt. Som jackan ovan! Har inte hunnit titta på det gröna schabraket som kom i onsdags, men vad jag vet finns det inget grönt schabrak som matchar tröjan - vilket är så synd, för tröjan är så sjukt fin.






Lilly Underwood

Synd att SSO inte har ett typ, färgschema, som de bygger kläderna utifrån. Är ju så svårt att matcha ibland :(

Sigrid Winterdotter

Och att det skulle finnas t.ex: Westernhattar, sadlar och träns i samma färg.

Handskar och byxor.

Hjälmar och stövlar.

Alva Greenmountian

Hej esme min dröm uppdatering i kläd väg är ett nyans sorterad shop och garderob och att om du köpte en tröja skulle det komma upp en text där det stog "detta schabrak rekommenderas till din tröja"💕Hade varit nice

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.